Benim başım dik. Bu senin tarzın olur ancak.pembe gibi odalara kapanıp ağlıyorsun o yüzden uğraşmıcam seninle![]()
Benim başım dik. Bu senin tarzın olur ancak.pembe gibi odalara kapanıp ağlıyorsun o yüzden uğraşmıcam seninle![]()
ayyy seninle aynı konuları tartışamıcamBenim başım dik. Bu senin tarzın olur ancak.![]()
Cehennem ol. .ssayyy seninle aynı konuları tartışamıcambirkaç beğendiğim (sen de seversin
)oyuncunun yılbaşı özel şovlarını izleyip uyucam sabah iş var
gud nayt
![]()
Aaa hadi oradan ben neysem oyum her zaman.
İşte bir Ünal beybisi doğursan altına boğulacaktun ama kısır çıktınAaa hadi oradan ben neysem oyum her zaman.![]()
İşte bir Ünal beybisi doğursan altına boğulacaktun ama kısır çıktın![]()
@Angelica @Dosi @Yakamoz-Asi @12.Adam
Fatih'le olmak yeter bana.İşte bir Ünal beybisi doğursan altına boğulacaktun ama kısır çıktın![]()
@Angelica @Dosi @Yakamoz-Asi @12.Adam
Paragözler xd
Fatih'le olmak yeter bana.![]()
Şimdi apo düşünsün
Yine de Alev alır maçı.
Yine de Alev alır maçı.![]()
Ömer serhat kılıklı Sina için kıvırırkeneApo'yu parçalar bu![]()
Sina haklı galiba...Ömer serhat kılıklı Sina için kıvırırkene![]()
kız o zaman güllerin savaşındayken birlikte olduğu genç oyuncu kimSina haklı galiba...
Başka seçenek kalmıyor zaten, tam pasif oğlan.kız o zaman güllerin savaşındayken birlikte olduğu genç oyuncu kimbence budur
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
orasını bilemezsin bence milletin yatak odasıu sonuçtaBaşka seçenek kalmıyor zaten, tam pasif oğlan.![]()
Aynen başka öyle biri yoktu dizide.orasını bilemezsin bence milletin yatak odasıu sonuçta
ben sadece sina tip olarak bana benziyor dediği için bunu dedim tek sarışın bu bnm bildiğim o dizideki genç oğlanlardan![]()
Bu işten en karlı çıkan pink oldu, intikam ayağına apoyu verip rüzgarı alacak