Şakşukayı soruyorsan bir patlıcan yemeği 😂
Meze olmasın.Rakının yanında servis edilir.
Meze severiz
Şakşukayı soruyorsan bir patlıcan yemeği 😂
Meze olmasın.Rakının yanında servis edilir.
Patlıcanlıysa @serhatt ve @eemre nin ilgisini çeker 'Şakşukayı soruyorsan bir patlıcan yemeği 😂
Netten ara anlarsın.
Emin olmadığın şeyler hakkında fikir beyan ederken iki kez düşün ya da kesin konuşma hata payın olsun.Evet mezeymiş![]()
Emin olmadığın şeyler hakkında fikir beyan ederken iki kez düşün ya da kesin konuşma hata payın olsun.![]()
Yanıldın kabul et be kardeşim.Ben öyle biliyordum valla![]()
Kuz şak şuk ne olakineyse şakşuka uzmanı @Angelica açıklama için Konuya bekleniyor
![]()
@Carpe Diem @Zeyno @batuhankaralar @Özgür
Boğazına sokarım o patlıcanı.
Heyatım inşallah 2024 te fatih ile şakşukayı yersiniz sonra Pembe Ünal seni yolarBoğazına sokarım o patlıcanı.![]()
Bana bir şey yapamaz Doğa gibi malamat ederim onu.Heyatım inşallah 2024 te fatih ile şakşukayı yersiniz sonra Pembe Ünal seni yolar![]()
Ay seni ne yapacağız bu espirilerinle![]()
Yanıldın kabul et be kardeşim.![]()
Kabul ediyorum ya işte![]()
Marul kafa 40 yılda 1 işe yaramış çok ikonik bir an olmuşBana bir şey yapamaz Doğa gibi malamat ederim onu.![]()
Her zaman işe yaradığı için çatlıyorsun ya bu kadar.Marul kafa 40 yılda 1 işe yaramış çok ikonik bir an olmuş@Dosi @offensive @Carpe Diem @ozmoturk @batuhankaralar @eemre
senin işine yarayabilir yokluktaHer zaman işe yaradığı için çatlıyorsun ya bu kadar.![]()
Aklın fikrin hep fesatlıkta. Nasıl bir kuyruk acın varsa.senin işine yarayabilir yoklukta![]()
genel had bildirme modum ona karşı da açık işte özel bir muamele yokAklın fikrin hep fesatlıkta. Nasıl bir kuyruk acın varsa.![]()
Had bildirememe modum demek istedin zaar.genel had bildirme modum ona karşı da açık işte özel bir muamele yok![]()
pembe gibi odalara kapanıp ağlıyorsun o yüzden uğraşmıcam seninleHad bildirememe modum demek istedin zaar.![]()