Kuz bu barış oğlan seninkini de götürmesinAynen başka öyle biri yoktu dizide.![]()
Kuz bu barış oğlan seninkini de götürmesinAynen başka öyle biri yoktu dizide.![]()
Aaaa Doğukan yüz vermez.
Belki olmaz baksana barış kılıç ın geçmişi var bu konuda tecrübeliAaaa Doğukan yüz vermez.![]()
Herkes senin gibi baştan çıkmaya müsait değil.Belki olmaz baksana barış kılıç ın geçmişi var bu konuda tecrübeli![]()
Bilmem sana sormalı.
Paragözler xd
Bu işten en karlı çıkan pink oldu, intikam ayağına apoyu verip rüzgarı alacak
Bilmem sana sormalı.![]()
Ya kahhar
Kız @serhatt ın aşçıya ihtiyacı varmış şunu tutuver gerçi bu aşçınun yemekler daha çok @Carpe Diem in tarzı gibiMükemmel olmuş lan.![]()
@Carpe Diem in tarzı mı ?Neleri seviyormuş kiKız @serhatt ın aşçıya ihtiyacı varmış şunu tutuver gerçi bu aşçınun yemekler daha çok @Carpe Diem in tarzı gibi![]()
Benden sana gelsin.
Bunu gözüm bir yerden ısırıyor ama bilemedim. Bayağı iyi bir parça.Kız @serhatt ın aşçıya ihtiyacı varmış şunu tutuver gerçi bu aşçınun yemekler daha çok @Carpe Diem in tarzı gibi![]()
Al Heyatım incele detaylı rapor bekliyorumBenden sana gelsin.
------
Bunu gözüm bir yerden ısırıyor ama bilemedim. Bayağı iyi bir parça.![]()
Bakıyorum da sen incelemişsin hemen önüme koyduğuna göre.Al Heyatım incele detaylı rapor bekliyorum![]()
Better than kızılcıkBakıyorum da sen incelemişsin hemen önüme koyduğuna göre.Parlakçılardan daha parlakçısın resmen.
![]()
Aaaa hadi oradan tırnağı olamaz.