Kuz bu barış oğlan seninkini de götürmesinAynen başka öyle biri yoktu dizide.
Kuz bu barış oğlan seninkini de götürmesinAynen başka öyle biri yoktu dizide.
Aaaa Doğukan yüz vermez.
Belki olmaz baksana barış kılıç ın geçmişi var bu konuda tecrübeliAaaa Doğukan yüz vermez.
Herkes senin gibi baştan çıkmaya müsait değil.Belki olmaz baksana barış kılıç ın geçmişi var bu konuda tecrübeli
Aaaa Metresler bu kadar çabuk pes etmezdi @serhatt nolmuş
Bilmem sana sormalı.Aaaa Metresler bu kadar çabuk pes etmezdi @serhatt nolmuş
Paragözler xd
Bu işten en karlı çıkan pink oldu, intikam ayağına apoyu verip rüzgarı alacak
Bilmem sana sormalı.
Ya kahhar @Dosi @ozmoturk @offensive @Carpe Diem @cookies @mrt-06 @The_Erinch @Angelica
Kız @serhatt ın aşçıya ihtiyacı varmış şunu tutuver gerçi bu aşçınun yemekler daha çok @Carpe Diem in tarzı gibiMükemmel olmuş lan.
@Carpe Diem in tarzı mı ?Neleri seviyormuş kiKız @serhatt ın aşçıya ihtiyacı varmış şunu tutuver gerçi bu aşçınun yemekler daha çok @Carpe Diem in tarzı gibi
Benden sana gelsin.
Bunu gözüm bir yerden ısırıyor ama bilemedim. Bayağı iyi bir parça.Kız @serhatt ın aşçıya ihtiyacı varmış şunu tutuver gerçi bu aşçınun yemekler daha çok @Carpe Diem in tarzı gibi
Al Heyatım incele detaylı rapor bekliyorumBenden sana gelsin.
------
Bunu gözüm bir yerden ısırıyor ama bilemedim. Bayağı iyi bir parça.
Bakıyorum da sen incelemişsin hemen önüme koyduğuna göre. Parlakçılardan daha parlakçısın resmen.Al Heyatım incele detaylı rapor bekliyorum
Better than kızılcıkBakıyorum da sen incelemişsin hemen önüme koyduğuna göre. Parlakçılardan daha parlakçısın resmen.
Aaaa hadi oradan tırnağı olamaz.