Ay ben olmadan yaşayamıyorsun resmen. 😱
Ay ben olmadan yaşayamıyorsun resmen. 😱
Seni ben yarattım neticedeAy ben olmadan yaşayamıyorsun resmen. 😱
Hoşt hadsiz. Yaratmak Allaha mahsus sadece.Seni ben yarattım neticede![]()
forumdaki seni kastettimHoşt hadsiz. Yaratmak Allaha mahsus sadece.![]()
Hayal dünyan ne kadar da geniş kız.forumdaki seni kastettim![]()
Konya Ovası kadar hayal dünyası.Hayal dünyan ne kadar da geniş kız.![]()
Bu nasıl dans Fatih, annen görse " oğlumun ayarlarıyla oynadınız " derdi
Bölüm çok sıkıcı. Ömer’i bu kadar çabuk harcayıp Ertuğrul’u bu kadar bağırlarına basmaları garip. O adamı daha ne kadar tanıyorlar. O adamın içinden çok başka biri çıkacak.
Ömer’e yeni partner bir an önce gelsinde iyi biri olsun ve Ömer mutlu olsun. Kıvılcım ile bencede artık bir araya gelmesin.
Doğa o evliliği velayet için değil, kendi hırsı için istiyor. Evlilik öncesi Fatih ile olmayı moda edindiyine yeni bir hamilelik olursa şaşırmam.
Dizide Nursema- Rüzgar sinyalide verildi.
Kendisini aldatan ve çocuğunu elinden almak için bir sürü pislik yapan adamı bağrına bastığı için o alaka bağ kurdum![]()
Ömerim de Ömerim…
Bu adam mıydı dayak manyağı olan![]()
Kuz şak şuk ne olaki
Fatih kirlenmiş gibi sanki.Kuz şak şuk ne olakineyse şakşuka uzmanı @Angelica açıklama için Konuta bekleniyor
![]()
@Carpe Diem @Zeyno @batuhankaralar @Özgür
Kuz şak şuk ne olakineyse şakşuka uzmanı @Angelica açıklama için Konuya bekleniyor
![]()
Tam tersi erkeğin bornozla olması lazım veya her ikisinin. Bu arada “DOĞA” ya neden ecünnü dedin ? Yoksa 😱Ecünüyü karṣısında bornoz ile görünce normal değil mi![]()
Tam tersi erkeğin bornozla olması lazım veya her ikisinin. Bu arada “DOĞA” ya neden ecünnü dedin ? Yoksa 😱
Bilinçaltı. Sen parlakçı mısın ?Niye illa erkek de bornoz da olacak yahu.
Forumun ağzına ayak uyduruyorum ne yapalım herkes ecünü diyor.![]()
Bilinçaltı. Sen parlakçı mısın ?Cıvırlara elveda mı ?
Değil mi ?Civ civ lere elveda olsa profil fotomda iṣi ne?![]()
Şakşukayı soruyorsan bir patlıcan yemeği 😂Kuz şak şuk ne olakineyse şakşuka uzmanı @Angelica açıklama için Konuya bekleniyor
![]()
Meze olmasın.Şakşukayı soruyorsan bir patlıcan yemeği 😂