Ay ben olmadan yaşayamıyorsun resmen. 😱
Ay ben olmadan yaşayamıyorsun resmen. 😱
Seni ben yarattım neticedeAy ben olmadan yaşayamıyorsun resmen. 😱
Hoşt hadsiz. Yaratmak Allaha mahsus sadece.Seni ben yarattım neticede
forumdaki seni kastettimHoşt hadsiz. Yaratmak Allaha mahsus sadece.
Hayal dünyan ne kadar da geniş kız.forumdaki seni kastettim
Konya Ovası kadar hayal dünyası.Hayal dünyan ne kadar da geniş kız.
Bu nasıl dans Fatih, annen görse " oğlumun ayarlarıyla oynadınız " derdi
Bölüm çok sıkıcı. Ömer’i bu kadar çabuk harcayıp Ertuğrul’u bu kadar bağırlarına basmaları garip. O adamı daha ne kadar tanıyorlar. O adamın içinden çok başka biri çıkacak.
Ömer’e yeni partner bir an önce gelsinde iyi biri olsun ve Ömer mutlu olsun. Kıvılcım ile bencede artık bir araya gelmesin.
Doğa o evliliği velayet için değil, kendi hırsı için istiyor. Evlilik öncesi Fatih ile olmayı moda edindi yine yeni bir hamilelik olursa şaşırmam.
Dizide Nursema- Rüzgar sinyalide verildi.
Kendisini aldatan ve çocuğunu elinden almak için bir sürü pislik yapan adamı bağrına bastığı için o alaka bağ kurdum
Ömerim de Ömerim…
Bu adam mıydı dayak manyağı olan
Kuz şak şuk ne olaki neyse şakşuka uzmanı @Angelica açıklama için Konuya bekleniyor @Carpe Diem @Zeyno @batuhankaralar @Özgür
Fatih kirlenmiş gibi sanki. @Carpe DiemKuz şak şuk ne olaki neyse şakşuka uzmanı @Angelica açıklama için Konuta bekleniyor @Carpe Diem @Zeyno @batuhankaralar @Özgür
Kuz şak şuk ne olaki neyse şakşuka uzmanı @Angelica açıklama için Konuya bekleniyor @Carpe Diem @Zeyno @batuhankaralar @Özgür
Tam tersi erkeğin bornozla olması lazım veya her ikisinin. Bu arada “DOĞA” ya neden ecünnü dedin ? Yoksa 😱Ecünüyü karṣısında bornoz ile görünce normal değil mi
Tam tersi erkeğin bornozla olması lazım veya her ikisinin. Bu arada “DOĞA” ya neden ecünnü dedin ? Yoksa 😱
Bilinçaltı. Sen parlakçı mısın ? Cıvırlara elveda mı ?Niye illa erkek de bornoz da olacak yahu.
Forumun ağzına ayak uyduruyorum ne yapalım herkes ecünü diyor.
Bilinçaltı. Sen parlakçı mısın ? Cıvırlara elveda mı ?
Değil mi ? Cıvır team vs Parlak TeamCiv civ lere elveda olsa profil fotomda iṣi ne?
Şakşukayı soruyorsan bir patlıcan yemeği 😂Kuz şak şuk ne olaki neyse şakşuka uzmanı @Angelica açıklama için Konuya bekleniyor @Carpe Diem @Zeyno @batuhankaralar @Özgür
Meze olmasın. Rakının yanında servis edilir.Şakşukayı soruyorsan bir patlıcan yemeği 😂