Bir kaç güne Noel yemeği var iş yerinin organize ettiği. O günde yemek yapma derdim olmazOhh iyi olmuş, afiyet olsun.![]()
Bu ara çok fazla etkinliklere davetliyim
Bir kaç güne Noel yemeği var iş yerinin organize ettiği. O günde yemek yapma derdim olmazOhh iyi olmuş, afiyet olsun.![]()
Event severiz, beni de davet edenler olsa keşke.Bir kaç güne Noel yemeği var iş yerinin organize ettiği. O günde yemek yapma derdim olmaz
Bu ara çok fazla etkinliklere davetliyimdönem yorgunluğunu böyle atacağım gibi
![]()
Bir sürü kıyafet aldımEvent severiz, beni de davet edenler olsa keşke.![]()
Aaaa merak ettim güle güle kullan.Bir sürü kıyafet aldımeee şık olmak gerekir
![]()
En az 1 sene kafam rahat olur![]()
Bugün yemekler iyiydi. Bol çeşitli Özel Noel menüsüydü, yarısına dokunmadım ama diğer yiyebildiğim kısımlar beni doyurdu
Aaa ne vardı menüde ayol?Bugün yemekler iyiydi. Bol çeşitli Özel Noel menüsüydü, yarısına dokunmadım ama diğer yiyebildiğim kısımlar beni doyurdu![]()
Amerikan- Rus salatasının mayonezsiz hali gibi. Kavanozda hazır satılanlardan.
50 dakikaya görsel atarım. Ders başladıAaa ne vardı menüde ayol?![]()
Kolay gelsin.50 dakikaya görsel atarım. Ders başladı![]()
Kolay gelsin.50 dakikaya görsel atarım. Ders başladı![]()
Kolay gelsin.![]()
Asıl zorluk 1 saat sonra başlıyor sjjsjjs 3 saat aralıksız ayakta bir sürü çocukla uğraşıyoruzKolay gelsin.![]()
Ooo kraliyet sofrası gibi ayol.Asıl zorluk 1 saat sonra başlıyor sjjsjjs 3 saat aralıksız ayakta bir sürü çocukla uğraşıyoruz
Yemekler genelde çiğ balık ağırlıklı
Fırında patates balık yemekleri var en çok onu aldım10 çeşit vardı en az ben 3 çeşit aldım. Bana çok hitap etmiyor
Ekli dosyayı görüntüle 138170
Çiğ balığın sağlık açısından tehlikesi var mı?Asıl zorluk 1 saat sonra başlıyor sjjsjjs 3 saat aralıksız ayakta bir sürü çocukla uğraşıyoruz
Yemekler genelde çiğ balık ağırlıklı
Fırında patates balık yemekleri var en çok onu aldım10 çeşit vardı en az ben 3 çeşit aldım. Bana çok hitap etmiyor
Ekli dosyayı görüntüle 138170