Sizin para ile 2500 tutuyordurAllah aşkına ne kadar tutuyor ? Tahmini olarak söyle![]()
Tabi yabancılar daha hesaplı yapar ama onlarda garanti olayı yok
------
Bu mesajları sohbete taşımak gerek sjsjjshshs
Sizin para ile 2500 tutuyordurAllah aşkına ne kadar tutuyor ? Tahmini olarak söyle![]()
Sadece bakma 2500 mü ?Sizin para ile 2500 tutuyordur(bakma parası)
Tabi yabancılar daha hesaplı yapar ama onlarda garanti olayı yok
------
Bu mesajları sohbete taşımak gerek sjsjjshshs
Garanti var ama eski eşyalardan bahsediyoruz. Onun süresi daha az olurSadece bakma 2500 mü ?Oha çüşş (yamuk yazsaydı keşke neler derdim neler )
Elektronik eşyalar da garanti neden yok ?
Şarj takılıyken kullandığımda daha hızlı dolduğunu farkettim benimkinde sjjsjjsKapatıyorum daha hızlı doluyor.
Aaaa bizde tam tersi ayol, şarjda kullanırken daha yavaş doluyor.Garanti var ama eski eşyalardan bahsediyoruz. Onun süresi daha az olur
------
Şarj takılıyken kullandığımda daha hızlı dolduğunu farkettim benimkinde sjjsjjs
Yeni tip hızlı şarjdan almıştım ben. Maşallahı varAaaa bizde tam tersi ayol, şarjda kullanırken daha yavaş doluyor.![]()
Garanti var ama eski eşyalardan bahsediyoruz. Onun süresi daha az olur
------
Şarj takılıyken kullandığımda daha hızlı dolduğunu farkettim benimkinde sjjsjjs
İkinizde elma 🍎 kullanıyorsunuz değil mi? Serhat senden eminim de mosiAaaa bizde tam tersi ayol, şarjda kullanırken daha yavaş doluyor.![]()
İyi bir yatırım.Yeni tip hızlı şarjdan almıştım ben. Maşallahı var(orijinal)
Karya devletinin dini inancına nediyorsun bu Eski bir devletİyi bir yatırım.![]()
İlginç.Karya devletinin dini inancına nediyorsun
Bodrumu M.Ö 2.binyüz yıllarında yöneten devletİlginç.
Bunu bilmiyordum.Bodrumu M.Ö 2.binyüz yıllarında yöneten devlet
İrlandada erkekle kız sevgili olduktan aynı yatakta uyumak zorundalar ama ilk önce dansı yapmaları lazım gelin ayağını yerden kaldırmamalı @serhattBunu bilmiyordum.
Adet mi böyle?İrlandada erkekle kız sevgili olduktan aynı yatakta uyumak zorundalar ama ilk önce dansı yapmaları lazım gelin ayağını yerden kaldırmamalı @serhatt
İlginç.