Ne bölümdü ama, cidden bitmek bilememişti.Bul Bakalım'ın en efsane bölümü tarihe de yazılmış oldu, ne söyleyeyim gerçi o bölümü bitiresiye kadar canım da çıkmıştı. @Çiğdem @The_Erinch @Emre Ozansoy @Alos @EmreCan @pompy @kerem @12.Adam ve yapımcımız @Mircan Saye'ye teşekkürlerimle. (başka takip eden olduysa özür dilerim ben unuttum )
Bu arada Küçük Bir Yol kötü gitmemiş miydi, neden reaksiyona giren tek şarkı o anlamadım.
Bir yandan soruları hazırlıyorum, hesaplıyorum, size cevap yetiştiriyorum ve bana hakaret ediyordunuz. Hatta o jenerikler falan daha da zorlaştırdı sadece o bölümlük işleri. 😡Ne bölümdü ama, cidden bitmek bilememişti.
Canlı yarışmanın zararları. Bizde @kerem ile MS'de uğraşıyorduk bayağı.Bir yandan soruları hazırlıyorum, hesaplıyorum, size cevap yetiştiriyorum ve bana hakaret ediyordunuz. Hatta o jenerikler falan daha da zorlaştırdı sadece o bölümlük işleri. 😡
Cidden bant olsun bizim olsun ama gerçi onun da tadı ayrı be. Benim hesaplamalarım falan da o an olduğu için asıl sıkıntı oradaydı ama MS'nin ağırlığı benim yarışmayı ohoooo.Canlı yarışmanın zararları. Bizde @kerem ile MS'de uğraşıyorduk bayağı.
Aklıma geldi şimdi, Kahoot gibi bir şeyle yapavilirsin aslında o yarışmayı düşünüp ileride, keyifli olur.Cidden bant olsun bizim olsun ama gerçi onun da tadı ayrı be. Benim hesaplamalarım falan da o an olduğu için asıl sıkıntı oradaydı ama MS'nin ağırlığı benim yarışmayı ohoooo.
Oha, Kahoot'a uydurabilirsem eğer harika olur, izleyicilere falan da böyle ortam hazırlayıp. Hatta bir de farklı bir format falan da düşünebiliriz aslında.Aklıma geldi şimdi, Kahoot gibi bir şeyle yapavilirsin aslında o yarışmayı düşünüp ileride, keyifli olur.
Evet ne demek ben teşekkür ederim çok güzel bir iş çıkardın.Eline sağlık. Yeni işlerde seni görmek dileğiyle 🤗Bul Bakalım'ın en efsane bölümü tarihe de yazılmış oldu, ne söyleyeyim gerçi o bölümü bitiresiye kadar canım da çıkmıştı. @Çiğdem @The_Erinch @Emre Ozansoy @Alos @EmreCan @pompy @kerem @12.Adam ve yapımcımız @Mircan Saye'ye teşekkürlerimle. (başka takip eden olduysa özür dilerim ben unuttum )
Bu arada Küçük Bir Yol kötü gitmemiş miydi, neden reaksiyona giren tek şarkı o anlamadım.
Yalnız MS sonuçları 1 gece sürüyordu ve ertesi gün direkt yeni hafta başlıyordu. VMYM'de 1 haftada birden fazla yarışmacı yarışıyordu ve doğal olarak birkaç geceyi/günü kapsıyordu. Dolayısıyla yanlış bir kıyaslama.VMYM, MS'nin içinden geçmiş. Buradan da anlaşıldığı gibi MS'nin devri geçmiş artık.
Bizim 1 yarışmacımız bile 1 bölümü geçiyordu, doğru bir kıyaslama ayrıca bir ilk denenip bizden dolayı 2 hafta birleştirme yapılması olmuştu ama pek işe yaramamıştı @serhatt @xdragxxYalnız MS sonuçları 1 gece sürüyordu ve ertesi gün direkt yeni hafta başlıyordu. VMYM'de 1 haftada birden fazla yarışmacı yarışıyordu ve doğal olarak birkaç geceyi/günü kapsıyordu. Dolayısıyla yanlış bir kıyaslama.
Ne alaka be MS'De hafta 2 kere oluyordu ve konulardan sürekli konuşuluyordu hep ana sayfada en üst sıralardaydı. Kabul edelim Survivor gibi MS'nin de eski popülaritesi kalmadı.Yalnız MS sonuçları 1 gece sürüyordu ve ertesi gün direkt yeni hafta başlıyordu. VMYM'de 1 haftada birden fazla yarışmacı yarışıyordu ve doğal olarak birkaç geceyi/günü kapsıyordu. Dolayısıyla yanlış bir kıyaslama.
30 bine yakın mesaj yazılmış yarışma vesilesi ile o kısma damga vurulmuş evet.
Yanlış mı hatırlıyorum sizde 1 hafta normal 1 haftayı kapsıyordu ve ayrı ayrı 2-3 yarışmacı yarışıyordu. Yani her yarışmacı için ayrı konu açmıyordunuz.Ne alaka be MS'De hafta 2 kere oluyordu ve konulardan sürekli konuşuluyordu hep ana sayfada en üst sıralardaydı. Kabul edelim Survivor gibi MS'nin de eski popülaritesi kalmadı.