Ne bölümdü ama, cidden bitmek bilememişti.Bul Bakalım'ın en efsane bölümü tarihe de yazılmış oldu, ne söyleyeyim gerçi o bölümü bitiresiye kadar canım da çıkmıştı.@Çiğdem @The_Erinch @Emre Ozansoy @Alos @EmreCan @pompy @kerem @12.Adam ve yapımcımız @Mircan Saye'ye teşekkürlerimle.
(başka takip eden olduysa özür dilerim ben unuttum
)
Bu arada Küçük Bir Yol kötü gitmemiş miydi, neden reaksiyona giren tek şarkı o anlamadım.![]()
Bir yandan soruları hazırlıyorum, hesaplıyorum, size cevap yetiştiriyorum ve bana hakaret ediyordunuz.Ne bölümdü ama, cidden bitmek bilememişti.![]()
Canlı yarışmanın zararları.Bir yandan soruları hazırlıyorum, hesaplıyorum, size cevap yetiştiriyorum ve bana hakaret ediyordunuz.Hatta o jenerikler falan daha da zorlaştırdı sadece o bölümlük işleri. 😡
Cidden bant olsun bizim olsun ama gerçi onun da tadı ayrı be.
Aklıma geldi şimdi, Kahoot gibi bir şeyle yapavilirsin aslında o yarışmayı düşünüp ileride, keyifli olur.Cidden bant olsun bizim olsun ama gerçi onun da tadı ayrı be.Benim hesaplamalarım falan da o an olduğu için asıl sıkıntı oradaydı ama MS'nin ağırlığı benim yarışmayı ohoooo.
![]()
Oha, Kahoot'a uydurabilirsem eğer harika olur, izleyicilere falan da böyle ortam hazırlayıp.Aklıma geldi şimdi, Kahoot gibi bir şeyle yapavilirsin aslında o yarışmayı düşünüp ileride, keyifli olur.![]()
Evet ne demek ben teşekkür ederim çok güzel bir iş çıkardın.Eline sağlık. Yeni işlerde seni görmek dileğiyle 🤗Bul Bakalım'ın en efsane bölümü tarihe de yazılmış oldu, ne söyleyeyim gerçi o bölümü bitiresiye kadar canım da çıkmıştı.@Çiğdem @The_Erinch @Emre Ozansoy @Alos @EmreCan @pompy @kerem @12.Adam ve yapımcımız @Mircan Saye'ye teşekkürlerimle.
(başka takip eden olduysa özür dilerim ben unuttum
)
Bu arada Küçük Bir Yol kötü gitmemiş miydi, neden reaksiyona giren tek şarkı o anlamadım.![]()
Yalnız MS sonuçları 1 gece sürüyordu ve ertesi gün direkt yeni hafta başlıyordu. VMYM'de 1 haftada birden fazla yarışmacı yarışıyordu ve doğal olarak birkaç geceyi/günü kapsıyordu. Dolayısıyla yanlış bir kıyaslama.VMYM, MS'nin içinden geçmiş. Buradan da anlaşıldığı gibi MS'nin devri geçmiş artık.![]()
Bizim 1 yarışmacımız bile 1 bölümü geçiyordu, doğru bir kıyaslamaYalnız MS sonuçları 1 gece sürüyordu ve ertesi gün direkt yeni hafta başlıyordu. VMYM'de 1 haftada birden fazla yarışmacı yarışıyordu ve doğal olarak birkaç geceyi/günü kapsıyordu. Dolayısıyla yanlış bir kıyaslama.![]()
Ne alaka be MS'De hafta 2 kere oluyordu ve konulardan sürekli konuşuluyordu hep ana sayfada en üst sıralardaydı.Yalnız MS sonuçları 1 gece sürüyordu ve ertesi gün direkt yeni hafta başlıyordu. VMYM'de 1 haftada birden fazla yarışmacı yarışıyordu ve doğal olarak birkaç geceyi/günü kapsıyordu. Dolayısıyla yanlış bir kıyaslama.![]()
30 bine yakın mesaj yazılmış yarışma vesilesi ile
Yanlış mı hatırlıyorum sizde 1 hafta normal 1 haftayı kapsıyordu ve ayrı ayrı 2-3 yarışmacı yarışıyordu. Yani her yarışmacı için ayrı konu açmıyordunuz.Ne alaka be MS'De hafta 2 kere oluyordu ve konulardan sürekli konuşuluyordu hep ana sayfada en üst sıralardaydı.Kabul edelim Survivor gibi MS'nin de eski popülaritesi kalmadı.
![]()