Ben kendi adıma küçümsemiyorum. Serhat şaka yapmayı seven biri ve büyük ihtimalle şaka yaptı sen niye bu kadar ciddiye aldın ki ben onu anlamadımYani uzun bir yorum yazmıştım aslında ama tartışmayı devam ettirmemek için sildim. Ben iki yarışmayı kıyaslamıyorum, burada bazı kişisel durumlardan dolayı sıfır objektif yapılan yorumları karşı yapılan kıyaslamanın ve yaratılan algının da yanlışlığını anlatmaya çalıştım. İki programda başarılı olup enlere damga vurmuş, niye ötekini küçümsemeye çalışırsınız ki.
Neyse isteyen istediği gibi algı yaratmaya çalışsın, ben karışmıyorum artık.
Ben konuya mesaj bile yazmayacaktım ama yanlış bir algı vardı onu açıklamak istedim. Kısaca bizim yarışmamız zaten 2-3 gün aktif olan bir yarışmaydı Ms de 2 gün aktif oluyordu. Ayrıca @Dosi'nin dediği gibi Ms 2 hafta birleştiği de oldu yine değişen bir şey olmamıştı. Yani aslında algı falan yok olan bir şey bu. Sen şöyle olsa böyle olsa diye algı yaptın aslında da neyse.
Evet biz yarışmacı yarışmacı konu açsak fark bu kadar bariz olmazdı ama listenin üst sıralarında Vmym olurdu diyoruz sadece. Yoksa Ms bu sene başlayan bir format değil daha öncesinde de olan başarılı bir format. Ama keşke bu sene tartışma ve kavgalar yarışmanın önüne geçmeseydi de diyor insan son haftalarda bizzat tartışmanın içinde olan biri olarak.