The_Erinch
Favori Üye
Güçlü bir şarkı ile geleceğim
Tarkan'ın güzel bir parçası ama normal puanlama yapacağım bir haftaya denk geldi.12. Haftadan herkese merhabalar... Bu hafta içimizi kıpır kıpır edecek, 90'lara ve 2000'lere damgasını vuran, söz ve müziğin Sezen Aksu'ya ait olduğu Oynama Şıkıdım "Şıkıdım" (Hepsi Senin Mi?) ile geliyoruz Forumdaki " " emojisinin bile bu şarkıdan esinlenerek @bazinga tarafından oluşturulduğu ve bu emojinin asıl adının Şıkıdım olduğunu ayrıca hatırlatalım
0.15 - 1.36
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Sen ve @EmreCan ın Tarkan'a yıldızları bir türlü barışmadı maalesef, sanırım 2000 sonrası doğumlu olanlara tam hitabet etmiyor TarkanTarkan'ın güzel bir parçası ama normal puanlama yapacağım bir haftaya denk geldi.
Şıkıdım, Yolla vs. severim ama diğer şarkılar daha iyi olunca altlarda kalıyor.Sen ve @EmreCan ın Tarkan'a yıldızları bir türlü barışmadı maalesef, sanırım 2000 sonrası doğumlu olanlara tam hitabet etmiyor Tarkan
Şarki seçmeyi bilmiyorum demiyor daSen ve @EmreCan ın Tarkan'a yıldızları bir türlü barışmadı maalesef, sanırım 2000 sonrası doğumlu olanlara tam hitabet etmiyor Tarkan
Şıkıdım mı kötü Ölürüm Sana mı yani daha ne seçelim @Maskeli FedaiŞarki seçmeyi bilmiyorum demiyor da
@Emre Ozansoy
Başarılar canım12. Haftadan herkese merhabalar... Bu hafta içimizi kıpır kıpır edecek, 90'lara ve 2000'lere damgasını vuran, söz ve müziğin Sezen Aksu'ya ait olduğu Oynama Şıkıdım "Şıkıdım" (Hepsi Senin Mi?) ile geliyoruz Forumdaki " " emojisinin bile bu şarkıdan esinlenerek @bazinga tarafından oluşturulduğu ve bu emojinin asıl adının Şıkıdım olduğunu ayrıca hatırlatalım
0.15 - 1.36
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Asıl sen oylamayı bilmiyorum demiyorsun da.Şarki seçmeyi bilmiyorum demiyor da
@Emre Ozansoy
Senin o dilin ne söyler 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬😯Asıl sen oylamayı bilmiyorum demiyorsun da.
@Maskeli Fedai yoldaşımız ikisini mix yapsın diyorŞıkıdım mı kötü Ölürüm Sana mı yani daha ne seçelim @Maskeli Fedai
Genel olarak bahsettim şarkı seçmeyi bilmiyorsun 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬Şıkıdım mı kötü Ölürüm Sana mı yani daha ne seçelim @Maskeli Fedai
Şarki seçmeyi bilmiyorum demiyor da
@Emre Ozansoy
Neyle gelelim peki söyleŞıkıdım mı kötü Ölürüm Sana mı yani daha ne seçelim @Maskeli Fedai
Gerçekleri söyler.Senin o dilin ne söyler 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬😯
Bu hafta olur da elenmezsem gelecek haftaya Cuppa Cuppa ile geleceğim belki yüksek puanını alabilirim diye 😡Genel olarak bahsettim şarkı seçmeyi bilmiyorsun 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Seni cidden polise veriyorumGerçekleri söyler.
Parçalarını ifşa etme lanBu hafta olur da elenmezsem gelecek haftaya Cuppa Cuppa ile geleceğim belki yüksek puanını alabilirim diye 😡
Neyle gelelim peki söyle
Bu hafta olur da elenmezsem gelecek haftaya Cuppa Cuppa ile geleceğim belki yüksek puanını alabilirim diye 😡