Bu hafta evdeyim,boş durmak istemedim.
Sizleri yaşadığım ve hissettiğim çağa 90 lara götürmek istedim.
90'larda Çocuk olalım istedim.Ben olabildim ne mutlu bana.. Ne teknoloji vardı,ne laptop,ne tablet,ne digital kanallar,ne kavga,ne gürültü....
90'lar da Çocuk Olmak deyince aklma gelenleri evinize getiriyorum. İyi Seyirler.
***Susam Sokağı Vardı o zaman...Soluksuz izlerdik..Nasıl eğitici ve eğlenceliydi..Minik Kuş,Kurabiye Canavarı,Edi ve Büdü..
***7 numara izlerdik içimize neşe dolardı,pazar günler banyo sonrası Bizimkiler olurdu,Şahane Pazarla gülerdik,7 den 77 ye Barış Manço ile tebessüm ederdik...
*** Misket oynardık, Ortada Sıçan vardı, İp atlardık,Saklambaç heyecanı vardı,SekSek bilir misiniz?
***Sinekİlacı sıkan araçların peşinden koşardık, gece kışları Bozacı kovalardık,kapıya süt gelirdi.
***Defter kapları,defter etiketleri,kokulu silgiler,ilkokul fişleri
***Kaset vardı,Fotoğraf makinesi filmi vardı,Casio Saatler,Atari,Abaküs,1.Sınıf Fasülyeleri, Pamuk İçi Fasulye Deneyi,Sanal Bebek
***Ahh O zaman Jetonlu telefonlar, Çevirmeli Hatlar,Anne Terliği,Tv üstü ötüleri,divan kültürü vardı
***Salçalı Ekmek,Pamuk Şeker,Elma Şekeri,Bisküvi Arası lokum, toz leblebi favorilerdi...
***Erkin Koray,Erkan Yolaç,Ruhsar, Alf, A Takımı, Yalan Rüzgarı ,He Man , Cindy Şeker Kız, Richie Rich,Zeyna ve Herkül vardı beee....
90 lar apayrı bir dünyaydı..Şimdiki zamanla asla kıyaslanamaz.Yaşadığım için çok mutluyum o anları...
Elimden geldiğince size o yılları getirmeye çalıştım, teknik olarak (20 resim paylaşma zorunluluğu) olmasa daha uzun tutardım ama bu kadar oldu.
Umarım okurken keyif alır ve duygularınızı paylaşırsınız..
Ben konuyu hazırlarken, gözlerim doldu......
İyi Okumalar Diliyorum.
@bazinga @Zeyno45 @Dosi @Angelica @Forumdash @Sherlock @Maskeli Fedai @12.Adam @Tolstoyevski @dreamy @Emre Ozansoy @Yiğitt @Turkuazz
@Gizmen @hayret bi şey @Silinmiş Üye @BARON男爵 @Gerekli24 @slhttnmtl @Alos @Afet Güçverir @MEnes @mesmeso61 @Veteran @Özgür @Aserat
@phoebebuffay @kerem @tolgab @Fks14 @emreemreu @EmreCan @offensive @HeisenBerg @xdragxx @Burak97 @xBUGRAx @Mr.At @Yakamoz-Asi
@Gizmen @hayret bi şey @Silinmiş Üye @BARON男爵 @Gerekli24 @slhttnmtl @Alos @Afet Güçverir @MEnes @mesmeso61 @Veteran @Özgür @Aserat
@phoebebuffay @kerem @tolgab @Fks14 @emreemreu @EmreCan @offensive @HeisenBerg @xdragxx @Burak97 @xBUGRAx @Mr.At @Yakamoz-Asi