90'larda Çocuk Olmak - "Geçmişe Gitme Zamanı"

Öncelikle herzaman olduğu gibi boş geçmedin konuyu,teşekkür ederim.
Acuka halen yiyorum ama gastrit var bende :( eskisi gibi öyle baharatlı,acılı,soğanlı,sarımsaklı besinler tüketemiyorum. Ama severim kahvaltılık sosları ama salçalı ekmek devam.

Susam Sokağı Youtube da halen izliyorum zaten ne kadar sevdiğim PP den bellidir :Z

eminim vardır herkesin iyi kötü çocukluk anıları....bakalım ilerleyen günlerde yazarlar belki.

Umarım abii bu arada gastrit bendede o kadar zor birşey ki ya bende baharatlı yiyemiyorum :(

• Üzücü
Reactions: The_Erinch
Zamanda yolculukla 90'lara gitmeyi çok isterdim, öyle ki kaç kez rüyamda zamanda yolculukla o civara gittiğimi ve yaşanıp bitmiş olan zamanı tekrar yaşadığımı hissettim.

90'lar kültürü kısmen yaşamış olmak en azından bir teselli sebebi. 90'ları her anlamda çok özlüyorum...

• Üzücü
Zamanda yolculukla 90'lara gitmeyi çok isterdim, öyle ki kaç kez rüyamda zamanda yolculukla o civara gittiğimi ve yaşanıp bitmiş olan zamanı tekrar yaşadığımı hissettim.

90'lar kültürü kısmen yaşamış olmak en azından bir teselli sebebi. 90'ları her anlamda çok özlüyorum...
O zaman Napıyoruz; Back To Future serisini izleyerek tekrar mutlu oluyoruz.
30 sene öncesi yaşam koşulları ile şimdiki koşullar tabiki çok farklı,çağa ayak uyduruyoruz ama 30 sene öncesinin daha saf ve temiz olduğuna eminim
Ahh bilirim abi bende Nexium diye bir mide ilacı kullanmıştım 6-7 ay kadar rahatttım şimdi ilacım yok çok yanma var babam çiğneme tableti almış onu alıyorum arada
Gaviscon ve Pulcet benim ilaçlarım.

O zaman Napıyoruz; Back To Future serisini izleyerek tekrar mutlu oluyoruz.
30 sene öncesi yaşam koşulları ile şimdiki koşullar tabiki çok farklı,çağa ayak uyduruyoruz ama 30 sene öncesinin daha saf ve temiz olduğuna eminim

Gaviscon ve Pulcet benim ilaçlarım.

Gaviscon çok iyi ilaç abi

aslında ilaç değil,kana karışmıyor, mide duvarını kireç gibi kaplıyor. pahalı ama etkili bir şurup.
------

Bu arada şurup deyince aklıma konu ile ilgili öksürük şurupları geldi, bebe aspirini...
Calpol diye bir şurup var, aklıma o geldi. :A Tadı çok güzeldi, hasta olmasam bile içiyordum. :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica
@Zeyno45 @Angelica

1613420009674.png

1613420049349.png

------

Calpol diye bir şurup var, aklıma o geldi. :A Tadı çok güzeldi, hasta olmasam bile içiyordum. :A
ilahi sen şeker niyetine desene :F

aslında ilaç değil,kana karışmıyor, mide duvarını kireç gibi kaplıyor. pahalı ama etkili bir şurup.
------

Bu arada şurup deyince aklıma konu ile ilgili öksürük şurupları geldi, bebe aspirini...

Aynen öyle bir ara almıştı babam ama Rennie diye şurup alıyordu şimdi bunun çiğneme hapını alıyor

• Beğendim
Merdanesiz olan vardı birde annem ondan kullandı çok güzel yıkardı çamaşırları ya pınarbaşıyken evimizde sobamız vardı abi
------

Evet arada alıyorum rahatlatıyor beni
sonra şofben ve elektirikli termisofonlar girdi hayatımıza...

nasıl değişiyor teknoloji ve yaşam değil mi yaaa...
------

Yaaaa Emreee.. Biz Melek Teyzenle bunlarla büyüdük... sizlere abes geliyordur @Angelica @Emre Ozansoy

sonra şofben ve elektirikli termisofonlar girdi hayatımıza...

nasıl değişiyor teknoloji ve yaşam değil mi yaaa...
------

Yaaaa Emreee.. Biz Melek Teyzenle bunlarla büyüdük... sizlere abes geliyordur @Angelica @Emre Ozansoy
Yok be abi niye abes gelsin. Ben keşke bu dönemde büyüseydim diyorum şimdi. :(

• Üzücü

Forum İstatistikleri

Konular
172,188
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961