Herkese Merhabalar;
Bu konu altında; ailesinde aşı olanlar yada kendisi aşı olanlar; deneyimlerini paylaşırsa birbirimize faydamız olacaktır;
Doğru bilgi paylaşımı ile sağlıklı deneyimler ve ileriye dönük tecrübe edinebiliriz diye düşünüyorum.
Ülkemizde Aşılama Yaşı 45 indiği bu dönemde ; yakın zamanda forum yaş ortalamasını yakalayacak gibi...
Konu hakkında ilk paylaşımı ben yapayım;
Annem ve Babam; Aile Hekiminde Sınovac oldular. 2 Doz oldular. İlk dozda bir problem olmadı; İkinci dozda Annemde gece üşüme; babamda ise baş ağrısı oldu. Onun dışında Allaha şükür bir sorunla karşılaşmadılar.Umarım Aşıları Şifa oluyordur.
Dün ise 1990 doğumlu şubeye geçici görevle gelen bir arkadaş oldu ; yaşa dikkat 1990 doğumlu; E Nabızda kontrol ederken biranda aşı randevusu açıldı,Kilo sorunu var ondan kaynaklı riskli gruba girdim galiba dedi; önceliği konusunda bilgisi yok.
Manisa Merkez Efendi Hastanesinde Biontech oldu; sadece kolunda uzun süre yanma ve acıma olduğunu belirtti. Onun dışında bir sorunum olmadı dedi.
Umarım aşı olan herkese şifa olur;bol bol antikor üretir
Sizlerde bu tarz bilgileri paylaşarak,belkide kafamızdaki soru işaretlerini bir nebze azaltabilir,aşı olanları okudukça dahada cesaretlenebiliriz.
İlginize şimdiden teşekkürler.
Not: Sorun olmaz ise konunun sabitlenmesini rica edeceğim.Teşekkürler.