@EmreCan: "Hemen yapıştıralım.
@Yakamoz-Asi: "Ben de yapıştırdım @xdragxx.
@xdragxx, @EmreCan, @Yakamoz-Asi, @AteşBöceği, @Zeyno.
Ayıp olurdu yapıştırmazsakEkli dosyayı görüntüle 108977
@EmreCan: "Hemen yapıştıralım."
Ekli dosyayı görüntüle 108978
@Yakamoz-Asi: "Ben de yapıştırdım @xdragxx."
Güzel hamle sevdimEkli dosyayı görüntüle 108977
@EmreCan: "Hemen yapıştıralım."
Ekli dosyayı görüntüle 108978
@Yakamoz-Asi: "Ben de yapıştırdım @xdragxx."
Hiç uyku nedir bilmeyen ben
@Yakamoz-Asi buradan farkettim, nereye gitti senin Konum yazın
Ekli dosyayı görüntüle 109073
Bu 3lü çok güçlü
(@Maskeli Fedai gibi yazdım)
Ekli dosyayı görüntüle 109226
@AteşBöceği @Yakamoz-Asi
Ben atacaktım sen atmışsınEkli dosyayı görüntüle 109295
Barbaroslar: @slhttnmtl, @Emre Ozansoy, @Dosi.
Barbaroslar: Fav10'un Kılıcı!
Biri daha vardıEkli dosyayı görüntüle 109295
Normalde böyle bir planım yoktu ama son anda denk geldi.Ekli dosyayı görüntüle 109295
Benimki 18.00
@Emre Ozansoy 'un elinden kaptın demekNormalde böyle bir planım yoktu ama son anda denk geldi.
------
Benimki 18.00![]()
Kendi elleriyle teslim etmiş oldu bir bakıma, normalde saatler uyumlu mu diye bakardım ama bunda 45 saniye kaldığı için hiçbir şeye bakmadım
Bu konuda hızlıyımdır.Ben atacaktım sen atmışsın![]()
Hepsi 18.00, ilk açan @slhttnmtl olduğunu ve konusunun kaldığını düşünürsek.
Denk gelmişken, bir de yorumunu yaparsın izleyip ama üç saat bir bölümü çekebilir misin, bilemedim.Normalde böyle bir planım yoktu ama son anda denk geldi.![]()
@Tolstoyevski'ye niyet, @slhttnmtl'a kısmet. İnterneti hızlandırdı ama konuları yine kaçırıyor, Galatasaray'ın yorum konuları hariç.Tolstoyevski açmıştı. @slhttnmtl da kaldı konu, herkes 18.00'da açtı.![]()
Artık şansımı başka zaman denerim ama Ekim'de saatler geri olunca bizde 4 oluyor ve o saatte evde olmama şansım çok yüksek. Hafta sonları artıkKendi elleriyle teslim etmiş oldu bir bakıma, normalde saatler uyumlu mu diye bakardım ama bunda 45 saniye kaldığı için hiçbir şeye bakmadım![]()
Ne izlemesi, sevmiyorum böyle dizileri.Bu konuda hızlıyımdır.
Denk gelmişken, bir de yorumunu yaparsın izleyip ama üç saat bir bölümü çekebilir misin, bilemedim.
@Tolstoyevski'ye niyet, @slhttnmtl'a kısmet. İnterneti hızlandırdı ama konuları yine kaçırıyor, Galatasaray'ın yorum konuları hariç.![]()
Sana yazarken hepsi duruyordu artı o kadar hızlı değilsin. Tols'u alamadın ama o da evde değil. Kapmama normalBu konuda hızlıyımdır.
Denk gelmişken, bir de yorumunu yaparsın izleyip ama üç saat bir bölümü çekebilir misin, bilemedim.
@Tolstoyevski'ye niyet, @slhttnmtl'a kısmet. İnterneti hızlandırdı ama konuları yine kaçırıyor, Galatasaray'ın yorum konuları hariç.![]()