Ben yine ucundan kıyısından denk geliyorum bakalımArtık şansımı başka zaman denerim ama Ekim'de saatler geri olunca bizde 4 oluyor ve o saatte evde olmama şansım çok yüksek. Hafta sonları artık![]()
Ben yine ucundan kıyısından denk geliyorum bakalımArtık şansımı başka zaman denerim ama Ekim'de saatler geri olunca bizde 4 oluyor ve o saatte evde olmama şansım çok yüksek. Hafta sonları artık![]()
Artık şansımı başka zaman denerim ama Ekim'de saatler geri olunca bizde 4 oluyor ve o saatte evde olmama şansım çok yüksek. Hafta sonları artık![]()
Mobilde çok zor iş, ben o esnada muhallebicide tavuk göğsü meyve suyu götürmekle meşguldüm bir yandanSana yazarken hepsi duruyordu artı o kadar hızlı değilsin. Tols'u alamadın ama o da evde değil. Kapmama normalbende de saniye geri
![]()
Benim de kimse açmayınca aklıma Fenerbahçe konusu geldi onu açtımBu konuda hızlıyımdır.
Hepsi 18.00, ilk açan @slhttnmtl olduğunu ve konusunun kaldığını düşünürsek.
Denk gelmişken, bir de yorumunu yaparsın izleyip ama üç saat bir bölümü çekebilir misin, bilemedim.
@Tolstoyevski'ye niyet, @slhttnmtl'a kısmet. İnterneti hızlandırdı ama konuları yine kaçırıyor, Galatasaray'ın yorum konuları hariç.![]()
Benim de aklıma geldi, @Dosi ve @emreemreu da açmadı, zaten @emreemreu yok. Bildiğin önüne geldi top, vurdun gol oldu.Benim de kimse açmayınca aklıma Fenerbahçe konusu geldi onu açtım![]()
Muhallebici mi kaldı ayol. 70lerde miyiz?Mobilde çok zor iş, ben o esnada muhallebicide tavuk göğsü meyve suyu götürmekle meşguldüm bir yandan@Dosi
@Tolstoyevski bu aralar fazla dışarda takılıyorMuhallebici mi kaldı ayol. 70lerde miyiz?![]()
Bu arada ben @Araf ı alıntı ettim sanıyordum ama dışarıda fark etmemişim işte şimdi gelebildim eveMobilde çok zor iş, ben o esnada muhallebicide tavuk göğsü meyve suyu götürmekle meşguldüm bir yandan@Dosi
Pastaneci daha doğru tabir aslında, muhallebi filan da yoktu herhaldeMuhallebici mi kaldı ayol. 70lerde miyiz?![]()
Özel mevzular olabilir ne olacak
Özel mevzular olabilir ne olacak![]()
Tamam tamam...
Nedenmiş...
Bodrumu unuttunEkli dosyayı görüntüle 109298
@pompy'nin yorumunu buraya ekleyelim. İçinde İrlanda, Shamrock Rovers, Sihirli Annem ve Arka Sokaklar geçmeden bir yorum yaptı ve çok iyi de bir yorum.![]()
Ekli dosyayı görüntüle 109298
@pompy'nin yorumunu buraya ekleyelim. İçinde İrlanda, Shamrock Rovers, Sihirli Annem ve Arka Sokaklar geçmeden bir yorum yaptı ve çok iyi de bir yorum.![]()
Sevgili meselesi de yok, var mı arttıran?Bodrumu unuttun![]()
Bodrum da var tabii ama yaşadığı yere göre değişiyor sanırım. Şu sıralar Bodrum'a fazla rastlamadım.Bodrumu unuttun![]()
@AteşBöceği'nin anket konularına denk geliyor genelde o meseleler.Sevgili meselesi de yok, var mı arttıran?![]()
Ben her sohbetimizde mutlaka dinliyorum valla.Bodrum da var tabii ama yaşadığı yere göre değişiyor sanırım. Şu sıralar Bodrum'a fazla rastlamadım.
@AteşBöceği'nin anket konularına denk geliyor genelde o meseleler.![]()
Madigudi...Sence..
Evet öyle oluyor maalesef@AteşBöceği'nin anket konularına denk geliyor genelde o meseleler.
E madem yok neden muhallebicide muhallebi götürüyordum diyorsun?Bu arada ben @Araf ı alıntı ettim sanıyordum ama dışarıda fark etmemişim işte şimdi gelebildim eve
Pastaneci daha doğru tabir aslında, muhallebi filan da yoktu herhalde![]()