Sabahın 5'inde @EmreCan bütün profil mesajlarını işgal etmiş.
@AteşBöceği, @Zeyno, @Tolstoyevski, @Dosi, @Yakamoz-Asi.
Bir takım denemeler yapıyoruz. Reklamsız bölümlerimizde bu tip şeyler olabilir.@bazinga Ünlü Resimleri kategorisinde yer alan konularda (başka kategori ve konularda da olabilir, sadece onda fark ettim) şu an görüntüleyenler kısmı yer almıyor şimdi dikkatimi çekti. Neden acaba?
Yok artık 😱 "Sabaha doğru açılışı yapmak bize düştü. " diye beklerdim yazıyı. Bu düzenden kendini kurtarmaya bak. İlerde sıkıntı olur senin için.Ekli dosyayı görüntüle 110081
Sabaha doğru kapanışı yapmak bize düştü.
Bir türlü düzeltemiyorumYok artık 😱 "Sabaha doğru açılışı yapmak bize düştü. " diye beklerdim yazıyı. Bu düzenden kendini kurtarmaya bak. İlerde sıkıntı olur senin için.
------
Hadi 1 saatlik kapanış yeter. Açılış da benden olsun bari.
Ekli dosyayı görüntüle 110082
Yalnız yanlış sıralama yazmışsın. Orjinal olan @Maskeli FedaiEkli dosyayı görüntüle 110193
Bu gördüğünüz @Sherlock.
Ekli dosyayı görüntüle 110194
Bu da Sherlock Jr. @Maskeli Fedai.
@Dosi, @MEnes, @Tolstoyevski, @MasacRE.
@Maskeli Fedai avatarımı çalmış...Ekli dosyayı görüntüle 110193
Bu gördüğünüz @Sherlock.
Ekli dosyayı görüntüle 110194
Bu da Sherlock Jr. @Maskeli Fedai.
@Dosi, @MEnes, @Tolstoyevski, @MasacRE.
O zaman esas Maskeli olan @Sherlock oluyor.Yalnız yanlış sıralama yazmışsın. Orjinal olan @Maskeli Fedai
Yakında kullanıcı adını da alıp, "Sherlock Jr." yapar kullanıcı adını, şaşırma.@Maskeli Fedai avatarımı çalmış...
Sayın Gs'li dostum büyük figürdür, o Sherlock olsun ben Jr. olurum... @Maskeli FedaiYakında kullanıcı adını da alıp, "Sherlock Jr." yapar kullanıcı adını, şaşırma.
O zaman esas Maskeli olan @Sherlock oluyor.
Yakında kullanıcı adını da alıp, "Sherlock Jr." yapar kullanıcı adını, şaşırma.
İmla adama hak ettiği cevabı vermiş sayın Gs'li dostum..Sayın Gs'li dostum büyük figürdür, o Sherlock olsun ben Jr. olurum... @Maskeli Fedai
Mobilden de böyle gözüküyor, sanki biraz daha ayar gerekiyor gibi ama deneme sürümü olduğu için normaldir
Ekli dosyayı görüntüle 110343
Ayrıca emoji de kare gözüküyor @bazinga