Anılarını da siliyor toprağım.Temizlik iyidir. 😎
Anılarını da siliyor toprağım.Temizlik iyidir. 😎
Anılarını da siliyor toprağım.
Bak ben dönmüyorum, uzun zamandır yetkili de değilim, kafam rahat. Emekli olduk biz toprağım, arkamıza yaslanıp keyfimize bakalım.Anilar, hafizamizda.
Isvicreli kötü moderatör geri gelirse (ki hic bir zaman geri gelmeyecek) zaten cok mesaj silinir forumda.
Bak ben dönmüyorum, uzun zamandır yetkili de değilim, kafam rahat. Emekli olduk biz toprağım, arkamıza yaslanıp keyfimize bakalım.
Kötü Kedi Şerafettin(lerin) devri bitti, artık @Dosi ve @Tolstoyevski gibi genç yeteneklerin devri başladı.Ayni benim kafadansin, bosuna topragim degilsin.
Bence de, bosuna kafa agrisi cekmeye gerek yok.
Kötü Kedi Şerafettin(lerin) devri bitti, artık @Dosi ve @Tolstoyevski gibi genç yeteneklerin devri başladı.
Peki daha garibi benim 5. sırada olmam.Ekli dosyayı görüntüle 108886
Bu konuda @EmreCan'ın zirvede olduğunu düşünüyordum ama zirvede @Dosi varmış. Hemen ardından @Yakamoz-Asi, @Tolstoyevski geliyormuş. Hiç yakışmadı sana zirvede olmamak @EmreCan.
@EmreCan'ın yarısı kadar mesaj yazmışsın.Peki daha garibi benim 5. sırada olmam.
E o bizim ustamız. Benimki iyi bile.@EmreCan'ın yarısı kadar mesaj yazmışsın.
He yaa gördüm sabah bende @Dosi
Aynı anlarda 20 konu açtığım oluyordu. Ama eski modum yok bu ara
Kış aylarında açarsın, o modun gelir.Aynı anlarda 20 konu açtığım oluyordu. Ama eski modum yok bu ara
Anca kıyıda köşede açılmayanları toplu açarım evde yan gelip yatma olmayacak o yüzden eski doz olmazKış aylarında açarsın, o modun gelir.
İş buldun demek, iyiymiş. Akşamları açarsın artık.Anca kıyıda köşede açılmayanları toplu açarım evde yan gelip yatma olmayacak o yüzden eski doz olmaz
Onun gibi birşey bu ay bitmeden başlarım amaİş buldun demek, iyiymiş. Akşamları açarsın artık.
Forumu önden hazır ettim güne hazır
Ekli dosyayı görüntüle 108974
Çok yüksek bir ihtimal ama öğlene kadar olurum daha buralarda. Ara ara gelirim sonrası bakacağızSen simdi yine bütün gün yok olursun.