@DarkLegenD: "Güzel bir kızın flört listesinde beklettiği 6. yedek muamelesi görmek istemiyorum."
Forum forum olalı, bu kadar iyi isyan cümlesi görmedi.
Müthiş bir cümleydi
@DarkLegenD: "Güzel bir kızın flört listesinde beklettiği 6. yedek muamelesi görmek istemiyorum."
6. sırada bile olmayabilirim. Mesajlarıma 24 saat sonra cevap vermişliği bile var çünkü.
6. sırada bile olmayabilirim. Mesajlarıma 24 saat sonra cevap vermişliği bile var çünkü.
10.000 takipçisi olan pre-influencer'a yürümüşsün izlenimi verdin bana.Sana en azindan cevap veriyormus. Vermeyenler de var.
10.000 takipçisi olan pre-influencer'a yürümüşsün izlenimi verdin bana.
Platonik takılıyorsun yani, bilirim o hissi. Sonsuza kadar takılma platonik, başkasına geç. Nasıl olsa haberi olmayacak; sevdiğinden de, başkasına geçtiğinden de. En iyisi bu platonik olmanın.6. sırada bile olmayabilirim. Mesajlarıma 24 saat sonra cevap vermişliği bile var çünkü.
Hiçbir zaman sevme aşamasına geçmedim ama hoşlandığımdan haberi var. Nerede baksan 13-14 aylık olay, platoniklik bir şey kalmayalı çok oldu.Platonik takılıyorsun yani, bilirim o hissi. Sonsuza kadar takılma platonik, başkasına geç. Nasıl olsa haberi olmayacak; sevdiğinden de, başkasına geçtiğinden de. En iyisi bu platonik olmanın.
En güzeli uzaktan sevme aşaması, o aşamayı geçtikten sonra büyü bozuluyor ya da bana öyle geliyor. Bu yüzdendir ki, uzaktan sevme aşamasını geçmeyi hep erteledim, biraz da çekindim. Geçtiğim de oldu ama sonu pek iyi de bitmedi. Yine de en iyisi uzaktan görmek, uzaktan hoşlanmak, hayaller kurmak ve böylece hüsrana uğramamak.Hiçbir zaman sevme aşamasına geçmedim ama hoşlandığımdan haberi var. Nerede baksan 13-14 aylık olay, platoniklik bir şey kalmayalı çok oldu.
Neler var ya neyseki hiç başıma böyle şeyler gelmedi benimEn güzeli uzaktan sevme aşaması, o aşamayı geçtikten sonra büyü bozuluyor ya da bana öyle geliyor. Bu yüzdendir ki, uzaktan sevme aşamasını geçmeyi hep erteledim, biraz da çekindim. Geçtiğim de oldu ama sonu pek iyi de bitmedi. Yine de en iyisi uzaktan görmek, uzaktan hoşlanmak, hayaller kurmak ve böylece hüsrana uğramamak.
Eski zamanlardan bahsediyorum tabii ben, senin de üniversite zamanında muhtemelen başına gelecek olandan bahsediyorum. Lisede gelmese bile, üniversitede gelebilir.Neler var ya neyseki hiç başıma böyle şeyler gelmedi benim
Şu ana kadar yaşamadım ama büyük de konuşmam kesinlikleEski zamanlardan bahsediyorum tabii ben, senin de üniversite zamanında muhtemelen başına gelecek olandan bahsediyorum. Lisede gelmese bile, üniversitede de gelebilir.
Karşılıklı hisler beslediğim biri çıksa da şu uzaktan sevme işini bir an önce geçsek keşke. Çabuk çabuk, hızlı hızlı hem de.En güzeli uzaktan sevme aşaması, o aşamayı geçtikten sonra büyü bozuluyor ya da bana öyle geliyor. Bu yüzdendir ki, uzaktan sevme aşamasını geçmeyi hep erteledim, biraz da çekindim. Geçtiğim de oldu ama sonu pek iyi de bitmedi. Yine de en iyisi uzaktan görmek, uzaktan hoşlanmak, hayaller kurmak ve böylece hüsrana uğramamak.
Şu ana kadar yaşamadım ama büyük de konuşmam kesinlikle
@DarkLegenD abin de senin gibi büyük konuşuyordu, şimdi hemen evlenme aşamasına geçmek istiyor.Karşılıklı hisler beslediğim biri çıksa da şu uzaktan sevme işini bir an önce geçsek keşke. Çabuk çabuk, hızlı hızlı hem de.
Ne evlenmesi ya.@DarkLegenD abin de senin gibi büyük konuşuyordu, şimdi hemen evlenme aşamasına geçmek istiyor.
Platonik takılıyorsun yani, bilirim o hissi. Sonsuza kadar takılma platonik, başkasına geç. Nasıl olsa haberi olmayacak; sevdiğinden de, başkasına geçtiğinden de. En iyisi bu platonik olmanın.
Hiçbir zaman sevme aşamasına geçmedim ama hoşlandığımdan haberi var. Nerede baksan 13-14 aylık olay, platoniklik bir şey kalmayalı çok oldu.
En güzeli uzaktan sevme aşaması, o aşamayı geçtikten sonra büyü bozuluyor ya da bana öyle geliyor. Bu yüzdendir ki, uzaktan sevme aşamasını geçmeyi hep erteledim, biraz da çekindim. Geçtiğim de oldu ama sonu pek iyi de bitmedi. Yine de en iyisi uzaktan görmek, uzaktan hoşlanmak, hayaller kurmak ve böylece hüsrana uğramamak.
Sevme aşamasına geçsen, direkt bu aşamaya da geçersin sen.Ne evlenmesi ya.
Tenin tene değdiği kısma geçelim, gerisinin hiçbir önemi yok.Sevme aşamasına geçsen, direkt bu aşamaya da geçersin sen.