'Taşacak Bu Deniz'de Ayrılık! | TRT 1

serhatt

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
85,053
Puanı
1,060
1765626056543.png

TRT 1'in rekortmen dizisi 'Taşacak Bu Deniz'de ayrılık!

Yönetmen koltuğuna Çağrı Bayrak'ın oturduğu, başrollerini Ulaş Tuna Astepe ve Deniz Baysal'ın paylaştığı, OGM Pictures imzalı dizide Ballı karakterini canlandıran Özge Arslan dün akşam ki bölümle birlikte ölerek diziye veda etti.

"Taşacak Bu Deniz" yeni bölümleriyle her Cuma TRT 1'de!

• Okudum
Reactions: serhatt
Başlıycam o ruh hastalarına da ya.
Kendi açımdan söyleyeyim; Kadın gayet başarılıydı bence. Hoş bir enerji yaratmıştı dizide. @xemrexxx dediği gibi olduysa yazık olmuş kendisi adına. Orada var olan bir çok kişiyi de cebinden çıkarır gibi.

Yani şunu da anlamlandıramamaya başladım dizilerde. Neden illa birileri birileri ile ship oluyor. Ballı karekteri gayet herkesin ortak noktası olabilirdi. Birine shiplemeye gerek yoktu. Sevcan'ı shiplemişlerde ne oldu yani. Kime ne yararı olmuş. Bir ballıya mı yer bulunamadı dizide. Hani dizide kadına bir şey yapılmaz mottosu vardı. Ne oldu ona?

Kendi açımdan söyleyeyim; Kadın gayet başarılıydı bence. Hoş bir enerji yaratmıştı dizide. @xemrexxx dediği gibi olduysa yazık olmuş kendisi adına. Orada var olan bir çok kişiyi de cebinden çıkarır gibi.

Yani şunu da anlamlandıramamaya başladım dizilerde. Neden illa birileri birileri ile ship oluyor. Ballı karekteri gayet herkesin ortak noktası olabilirdi. Birine shiplemeye gerek yoktu. Sevcan'ı shiplemişlerde ne oldu yani. Kime ne yararı olmuş. Bir ballıya mı yer bulunamadı dizide. Hani dizide kadına bir şey yapılmaz mottosu vardı. Ne oldu ona?
Reyting için her şey yapılır. Bunun Trt’de yapılması içler acısı.

Valla öldürülmesine mi tepki verdi? Yoksa fandomlar yüzünden mi böyle dedi onu tam bilmiyorum.

Ne dizisi bu? Benim haberim yok.
Jasmine dizisi. İlk bölümün ilk sahnesi zaten erotik bir +18 sahne.
------

Valla öldürülmesine mi tepki verdi? Yoksa fandomlar yüzünden mi böyle dedi onu tam bilmiyorum.

Ne dizisi bu? Benim haberim yok.
Dizinin bir sahnesini özelden atayım dur

• Beğendim
Reactions: TenTen
Baya olaylı ve tepki çeken bir ayrılık olmuş.
bolumu henuz izlemedim . balli karakterinin cikisa net sasirdigimi belirtebilirim.

oyunculugu ve enerjisi ekrana geciyordu, ben begeniyordum.

ben hatta ,
diziye katildigi bolumden sonra,
( ustte @TenTen 'in dedigi ^sekliyle)
Ballı karekteri gayet herkesin ortak noktası olabilirdi.
< bu tur bir esnek yazilimla ^balli nin hikaye de devam edecegini dusunuyordum.

spoiler yemis olsam da, yazayim istedim.

• Beğendim
Reactions: TenTen and Bully

Forum İstatistikleri

Konular
176,168
Üyeler
8,557
Son Üye
bluedeeb