Forumdan Resimler

1631262313588.png

@EmreCan: "Hemen yapıştıralım. :A"

1631262345015.png

@Yakamoz-Asi: "Ben de yapıştırdım @xdragxx. :A"

@xdragxx, @EmreCan, @Yakamoz-Asi, @AteşBöceği, @Zeyno.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ben atacaktım sen atmışsın :A
Bu konuda hızlıyımdır. :A
Biri daha vardı :A kim aldı ama ? @slhttnmtl veya @Emre Ozansoy ? Bende saat görünmüyor :A 59 olan varmı?
Hepsi 18.00, ilk açan @slhttnmtl olduğunu ve konusunun kaldığını düşünürsek. :A
Normalde böyle bir planım yoktu ama son anda denk geldi. :A
Denk gelmişken, bir de yorumunu yaparsın izleyip ama üç saat bir bölümü çekebilir misin, bilemedim. :A
Tolstoyevski açmıştı. @slhttnmtl da kaldı konu, herkes 18.00'da açtı. :A
@Tolstoyevski'ye niyet, @slhttnmtl'a kısmet. İnterneti hızlandırdı ama konuları yine kaçırıyor, Galatasaray'ın yorum konuları hariç. :A

Kendi elleriyle teslim etmiş oldu bir bakıma, normalde saatler uyumlu mu diye bakardım ama bunda 45 saniye kaldığı için hiçbir şeye bakmadım :A
Artık şansımı başka zaman denerim ama Ekim'de saatler geri olunca bizde 4 oluyor ve o saatte evde olmama şansım çok yüksek. Hafta sonları artık :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl

Denk gelmişken, bir de yorumunu yaparsın izleyip ama üç saat bir bölümü çekebilir misin, bilemedim. :A

@Tolstoyevski'ye niyet, @slhttnmtl'a kısmet. İnterneti hızlandırdı ama konuları yine kaçırıyor, Galatasaray'ın yorum konuları hariç. :A
Ne izlemesi, sevmiyorum böyle dizileri. :A Ha belki konuyu kaptık diye 3 5 dakika bakabilirim. :A

• Güldürdün
Reactions: Araf

Sana yazarken hepsi duruyordu artı o kadar hızlı değilsin. Tols'u alamadın ama o da evde değil. Kapmama normal :A bende de saniye geri :A