@EmreCan: "Hemen yapıştıralım. "
@Yakamoz-Asi: "Ben de yapıştırdım @xdragxx. "
@xdragxx, @EmreCan, @Yakamoz-Asi, @AteşBöceği, @Zeyno.
Ayıp olurdu yapıştırmazsakEkli dosyayı görüntüle 108977
Ekli dosyayı görüntüle 108978
Güzel hamle sevdimEkli dosyayı görüntüle 108977
Ekli dosyayı görüntüle 108978
Hiç uyku nedir bilmeyen ben
@Yakamoz-Asi buradan farkettim, nereye gitti senin Konum yazın
Ekli dosyayı görüntüle 109073
Bu 3lü çok güçlü
(@Maskeli Fedai gibi yazdım )
Ekli dosyayı görüntüle 109226
@AteşBöceği @Yakamoz-Asi
Evet baya baya aktifiz forum bize kaldıÖzellikle sabahlari baya aktifiz. @AteşBöceği
Ben atacaktım sen atmışsınEkli dosyayı görüntüle 109295
Barbaroslar: @slhttnmtl, @Emre Ozansoy, @Dosi.
Barbaroslar: Fav10'un Kılıcı!
Biri daha vardı kim aldı ama ? @slhttnmtl veya @Emre Ozansoy ? Bende saat görünmüyor 59 olan varmı?Ekli dosyayı görüntüle 109295
Normalde böyle bir planım yoktu ama son anda denk geldi.Ekli dosyayı görüntüle 109295
Benimki 18.00Biri daha vardı kim aldı ama ? @slhttnmtl veya @Emre Ozansoy ? Bende saat görünmüyor 59 olan varmı?
Tolstoyevski açmıştı. @slhttnmtl da kaldı konu, herkes 18.00'da açtı.Biri daha vardı kim aldı ama ? @slhttnmtl veya @Emre Ozansoy ? Bende saat görünmüyor 59 olan varmı?
@Emre Ozansoy 'un elinden kaptın demek benim saniye 1.6 salise geri. Kapamamam normalNormalde böyle bir planım yoktu ama son anda denk geldi.
------
Benimki 18.00
Kendi elleriyle teslim etmiş oldu bir bakıma, normalde saatler uyumlu mu diye bakardım ama bunda 45 saniye kaldığı için hiçbir şeye bakmadım@Emre Ozansoy 'un elinden kaptın demek benim saniye 1.6 salise geri. Kapamamam normal
Bu konuda hızlıyımdır.Ben atacaktım sen atmışsın
Hepsi 18.00, ilk açan @slhttnmtl olduğunu ve konusunun kaldığını düşünürsek.Biri daha vardı kim aldı ama ? @slhttnmtl veya @Emre Ozansoy ? Bende saat görünmüyor 59 olan varmı?
Denk gelmişken, bir de yorumunu yaparsın izleyip ama üç saat bir bölümü çekebilir misin, bilemedim.Normalde böyle bir planım yoktu ama son anda denk geldi.
@Tolstoyevski'ye niyet, @slhttnmtl'a kısmet. İnterneti hızlandırdı ama konuları yine kaçırıyor, Galatasaray'ın yorum konuları hariç.Tolstoyevski açmıştı. @slhttnmtl da kaldı konu, herkes 18.00'da açtı.
Artık şansımı başka zaman denerim ama Ekim'de saatler geri olunca bizde 4 oluyor ve o saatte evde olmama şansım çok yüksek. Hafta sonları artıkKendi elleriyle teslim etmiş oldu bir bakıma, normalde saatler uyumlu mu diye bakardım ama bunda 45 saniye kaldığı için hiçbir şeye bakmadım
Ne izlemesi, sevmiyorum böyle dizileri. Ha belki konuyu kaptık diye 3 5 dakika bakabilirim.Bu konuda hızlıyımdır.
Hepsi 18.00, ilk açan @slhttnmtl olduğunu ve konusunun kaldığını düşünürsek.
Denk gelmişken, bir de yorumunu yaparsın izleyip ama üç saat bir bölümü çekebilir misin, bilemedim.
@Tolstoyevski'ye niyet, @slhttnmtl'a kısmet. İnterneti hızlandırdı ama konuları yine kaçırıyor, Galatasaray'ın yorum konuları hariç.
Sana yazarken hepsi duruyordu artı o kadar hızlı değilsin. Tols'u alamadın ama o da evde değil. Kapmama normal bende de saniye geriBu konuda hızlıyımdır.
Hepsi 18.00, ilk açan @slhttnmtl olduğunu ve konusunun kaldığını düşünürsek.
Denk gelmişken, bir de yorumunu yaparsın izleyip ama üç saat bir bölümü çekebilir misin, bilemedim.
@Tolstoyevski'ye niyet, @slhttnmtl'a kısmet. İnterneti hızlandırdı ama konuları yine kaçırıyor, Galatasaray'ın yorum konuları hariç.