Galatasaray hâlâ sıkıntılı bence. Diğerleri rahat 1 tur daha görür.3 Belçika takımına baktım. Club Brugge ve Union SG Şampiyonlar Ligi'nde kötü durumdalar ve ilk 24 şansları çok düşük. Galatasaray kendi sahasında Union SG'ye yenilmeseydi Union SG veda etmişti bile Şampiyonlar Ligi'ne.
Diğer takımları ise Genk. Onlar da 16. sırada Avrupa Ligi'nde ve önlerindeki iki maç ise en kolay takımlardan Utrecht ve Malmö. İlk 8 şanslarını yüksek görüyorum.
Biz 3 takım yola devam edersek ki, en azından iki takım kesinleşti. Bu durumda Belçika ile puan farkını biraz daha eriteceğimizi düşünüyorum.![]()
3 Belçika takımına baktım. Club Brugge ve Union SG Şampiyonlar Ligi'nde kötü durumdalar ve ilk 24 şansları çok düşük. Galatasaray kendi sahasında Union SG'ye yenilmeseydi Union SG veda etmişti bile Şampiyonlar Ligi'ne.
Diğer takımları ise Genk. Onlar da 16. sırada Avrupa Ligi'nde ve önlerindeki iki maç ise en kolay takımlardan Utrecht ve Malmö. İlk 8 şanslarını yüksek görüyorum.
Biz 3 takım yola devam edersek ki, en azından iki takım kesinleşti. Bu durumda Belçika ile puan farkını biraz daha eriteceğimizi düşünüyorum.![]()
Sonraki sezon Belçika 6.sıradan başlayacak.Galatasaray hâlâ sıkıntılı bence. Diğerleri rahat 1 tur daha görür.
2 takım kesinleşti derken, Samsun ile Fenerbahçe'yi kastettim. Galatasaray'ın işi çok çok zor. İlk 8 şansı varken, bir sonraki tura kalamama ihtimali arttı Galatasaray'ın.Galatasaray hâlâ sıkıntılı bence. Diğerleri rahat 1 tur daha görür.