Güncel Ülke Puanı Sıralaması | Futbol ⚽💹

3 Belçika takımına baktım. Club Brugge ve Union SG Şampiyonlar Ligi'nde kötü durumdalar ve ilk 24 şansları çok düşük. Galatasaray kendi sahasında Union SG'ye yenilmeseydi Union SG veda etmişti bile Şampiyonlar Ligi'ne.

Diğer takımları ise Genk. Onlar da 16. sırada Avrupa Ligi'nde ve önlerindeki iki maç ise en kolay takımlardan Utrecht ve Malmö. İlk 8 şanslarını yüksek görüyorum.

Biz 3 takım yola devam edersek ki, en azından iki takım kesinleşti. Bu durumda Belçika ile puan farkını biraz daha eriteceğimizi düşünüyorum. :)

• Okudum
Reactions: 12.Adam
3 Belçika takımına baktım. Club Brugge ve Union SG Şampiyonlar Ligi'nde kötü durumdalar ve ilk 24 şansları çok düşük. Galatasaray kendi sahasında Union SG'ye yenilmeseydi Union SG veda etmişti bile Şampiyonlar Ligi'ne.

Diğer takımları ise Genk. Onlar da 16. sırada Avrupa Ligi'nde ve önlerindeki iki maç ise en kolay takımlardan Utrecht ve Malmö. İlk 8 şanslarını yüksek görüyorum.

Biz 3 takım yola devam edersek ki, en azından iki takım kesinleşti. Bu durumda Belçika ile puan farkını biraz daha eriteceğimizi düşünüyorum. :)
Galatasaray hâlâ sıkıntılı bence. Diğerleri rahat 1 tur daha görür.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam

Galatasaray hâlâ sıkıntılı bence. Diğerleri rahat 1 tur daha görür.
Sonraki sezon Belçika 6.sıradan başlayacak.

UEFA ÜLKE PUAN DURUMU
Ondördüncü Hafta (Şmp-Avrupa-Kon L)
15’de 9 🤦‍ Üçün biri , O da bizden :A

IMG_2450.jpeg

UEFA TAKIM PUAN SIRALAMASI

41.Fenerbahçe 55.250
46.Galatasaray 47.750
95.Başakşehir 19.500
116.Beşiktaş 15.500
172.Samsunspor 7.620

Not:Hesaplama da ufak bir hata oldu ama düzelttim. En güncel hali budur.

• Beğendim
Reactions: Bully