Söz konusu sensen herzaman şaşırmak mümkünAnlatınca şaşıracaksın epey...Evet yine yeniden...
Hallederiz yarın bakalım müsait olunca uğrarım.. Kapının açık olduğunu biliyoruım evet...![]()
Bak tarih verdin sayılır
Söz konusu sensen herzaman şaşırmak mümkünAnlatınca şaşıracaksın epey...Evet yine yeniden...
Hallederiz yarın bakalım müsait olunca uğrarım.. Kapının açık olduğunu biliyoruım evet...![]()
Bu sefer şaşılacak durum benden kaynaklı değil ama...Söz konusu sensen herzaman şaşırmak mümkün
Bak tarih verdin sayılırama gelmezsen sitem etmem
![]()
Hafta içi veya bugün yazarsan 1den sonra hangi vakit yazarsan yaz (gerçi şimdi bile yazabilirsin ama ben o saaten sonra görürüm) Ramazan nedeni ile ve hafta içi olununca 3 kere alarm ile kalkıyorum farklı zamanlardaBu sefer şaşılacak durum benden kaynaklı değil ama...Neyse anlatınca anlarsın...
Evet yine yeniden tarih verdik...Artık alıştın tabi sitem edesin bile gelmiyor...
![]()
Tamamdır, bu bilgilendirmeler ışığında gereken yapılacaktır.Hafta içi veya bugün yazarsan 1den sonra hangi vakit yazarsan yaz (gerçi şimdi bile yazabilirsin ama ben o saaten sonra görürüm) Ramazan nedeni ile ve hafta içi olununca 3 kere alarm ile kalkıyorum farklı zamanlardagidip bir kaç sat eksilen uykumu tamamlıyayım
![]()
Yarıştığı dönem sevmezdim onu.Nagihan
Poyraz ne yaptı izlemedim ama bunun kadar havalı olmamıştır![]()
Yok artık, herkes illa birinci oluyorSergen hak ettiği birinciliğe yükseldi.@Dosi @kerem
Konseyde gerçekten çok iyi konuşmuştu ama yine de sürpriz oldu. Survivor’ın bir haftası diğerine uymuyor resmen...
------
Kızlarda eleme olmamasına rağmen 3. sıradayız. 🤫
Ekli dosyayı görüntüle 101640
Sergen hak ettiği birinciliğe yükseldi.@Dosi @kerem
Konseyde gerçekten çok iyi konuşmuştu ama yine de sürpriz oldu. Survivor’ın bir haftası diğerine uymuyor resmen...
------
Kızlarda eleme olmamasına rağmen 3. sıradayız. 🤫
Ekli dosyayı görüntüle 101640
Reşat kimdi?
yirmağa gidiyrum videosu ile meşhur olan eleman.Reşat kimdi?![]()
Steven’ın birinci olması beklenen bir şeydi aslında ama Sergen şaşırttı. İnşallah devamı gelir.Yok artık, herkes illa birinci oluyor
Yalnız Acun haksızlık etti İsmail'e . Resmen gönüllüler atak yapsın diye tüm takımı cezalandırmış oldu.
Reşat Karadenizli olan yarışmacı, Poyraz’a yakın isimlerden biriReşat kimdi?![]()
O giden Merve büyük ihtimalle.Steven’ın birinci olması beklenen bir şeydi aslında ama Sergen şaşırttı. İnşallah devamı gelir.
Bence de takımı etkileyen bir karar, Gönüllüler için yapıldığını düşünüyorum ben de. Zaten Acun her sene grupların dengelenmesi için bir şeyler yapıyor. Şimdi yeni bölümde bir yarışmacı veda edecekmiş bunun için de bir hamle gelebilir...
Reşat Karadenizli olan yarışmacı, Poyraz’a yakın isimlerden biri
Bence ikisi de aynı oranda gitmeyi hak ediyordu performansa bakarsak. Ama ben Dora’nın gitmesini istiyordum.![]()
Kamera önünde yediği için cezanız aynı olamaz deyip böyle bir şey yapmışlar. Ama İsmail de o maksatla yemediğini açıkladı zaten neyse.O giden Merve büyük ihtimalle.
Yemek yiyenler ve aldığı içeceği içmeyen Batuhan aynı cezayı aldı, İsmail'de bundan dolayı yedi zaten herkes eşit ceza alıyor diye ama hop Acun bide oynamama cezası verdi ne alakaysa
Kafasına göre kuralları koyup duruyor
Takımlar artık karma yapılır yani değişir ve şu geçen sene gibi kaptan seçimi ile takım seçmeler olur gibi.
Bence Sergen birinci olmadı. Gitmemesi için yapıldı. Sms'in bir haftasının diğer haftayı tutmaması bunu gösteriyor. Smsi düşüktü gider denilenler birden üstlerde oluyor. İsmi söylenmeyen güçlü isimler ise diplerde oluyor.
@Dosi ,Dinime küfreden müslüman olsa...Yarıştığı dönem sevmezdim onu.
Dokunulmazlık oyunu bitince “10’a 7 bye bye” diye bir cümle kurdu, buna alınmışlar.Bunu Çağrı ve İsmail’in dile getirmesi ayrı komik oldu. İkisinin de neler yaptığını görmesek...
![]()
İsmail mi?İşin sonunda 'bye bye' Poyraz'ın kankasına oldu@dreamy
Sağol, düzenli takip etmediğimden kim necidir bilemem.Yok Reşatelenen o oldu sonuçta
![]()
Steven’ın birinci olması beklenen bir şeydi aslında ama Sergen şaşırttı. İnşallah devamı gelir.
Bence de takımı etkileyen bir karar, Gönüllüler için yapıldığını düşünüyorum ben de. Zaten Acun her sene grupların dengelenmesi için bir şeyler yapıyor. Şimdi yeni bölümde bir yarışmacı veda edecekmiş bunun için de bir hamle gelebilir...
Reşat Karadenizli olan yarışmacı, Poyraz’a yakın isimlerden biri
Bence ikisi de aynı oranda gitmeyi hak ediyordu performansa bakarsak. Ama ben Dora’nın gitmesini istiyordum.![]()
Sağol, düzenli takip etmediğimden kim necidir bilemem.![]()
Reşat elendiğine göre Dora son 10'a kesin kalır. Ben Dora'yı sevmesem de itici bulmuyorum, birbirini tutmayan hareketleri ve yalan söylerken ağzını yayarak konuşmasa iyi biri sayılır.İşin sonunda 'bye bye' Poyraz'ın kankasına oldu@dreamy
Kim şampiyon olur?Favori yarışmacın var mı?Reşat elendiğine göre Dora son 10'a kesin kalır. Ben Dora'yı sevmesem de itici bulmuyorum, birbirini tutmayan hareketleri ve yalan söylerken ağzını yayarak konuşmasa iyi biri sayılır.![]()