Emre Ozansoy
Moderatör
Aynen sayı almaya başlayınca değişti baya, yine de Survivor’a gelen en iyi kalpli yarışmacılardan biriydi. Buralara kadar gelmesi bile büyük başarı.Vay vayAleyna'nın hisleri çıktı
İlayda'nın gitmesine sevindim çünkü son zamanlarda o da değişmişti
Ünlüler sakatlık konusunda gereksiz yere eksildi.
@dreamy
Poyraz'ın şampiyon olamayacak8. birinciliğimiz hayırlı olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 101825
2 hafta boyunca sakat olduğu için yarışamadı ama döndüğü gibi hem parkurda hem oylamada çok sert esti.Oyunlara döndüğü gün dizinden korkmasına rağmen o endişeli haliyle parkurda çok hızlıydı. Dokunulmazlıklarda ve özellikle dün akşamki oyunda harikaydı.
Daha da artacak.
![]()
Daha ilk haftadan Poyraz bu yarışmanın en büyük şampiyon adayı oldu canım bu başarıyla başka kim olacak.Poyraz'ın şampiyon olamayacak![]()
Hemşerin keleklik yapıyor.Daha ilk haftadan Poyraz bu yarışmanın en büyük şampiyon adayı oldu canım bu başarıyla başka kim olacak.![]()
Tavırları çok itici, millete üstten bakıyorDaha ilk haftadan Poyraz bu yarışmanın en büyük şampiyon adayı oldu canım bu başarıyla başka kim olacak.![]()
Vay, senle aynı isimleri desteklemek 😱Tavırları çok itici, millete üstten bakıyorFinalde kim olursa karşısında o kazanacak
Batuhan ve İsmail reyizler şampiyon olmalı![]()
Final günü görecem ben onu.Hemşerin keleklik yapıyor.![]()
Poyraz antilerinin de tek dediği cümle üstten bakıyor.Tavırları çok itici, millete üstten bakıyorFinalde kim olursa karşısında o kazanacak
Batuhan ve İsmail reyizler şampiyon olmalı![]()
AhahahhahahaVay, senle aynı isimleri desteklemek 😱
Favorim İsmail ama Batuhan'a da hayır demem![]()
Kader onları yine birleştirdiFinal günü görecem ben onu.
------
Poyraz antilerinin de tek dediği cümle üstten bakıyor.İsmail de öyle herkese hadi kumda oyna ben pehlivanım diyor sanki çok büyük bir şeymiş gibi.
Poyraz tam bir alfa.
Nesi reyiz ya birbirlerinin arkalarından küfür, hakaret edip sonra aynı yolu yürüyorlar.Röportajlarda sallayıp abi kardeşiz diyorlar.
Mağdura oynama desen var, yemek çalma desen var.
Bunlar mı şampiyon olacak.
![]()
Çok kötü bir durum. Keşke seyircilere yansıtılmasaydı. Zor bir durum. Bundan sonra bunun üzerinden prim kasmaya çalışmazlar umarım ama yapılır (Acun için diyorum)Kardeşi açıklama yapmış. Annesi farkında değilmiş herkesin bunları seyredeceğini.
Akşam konseyde sormuş zaten İsmail'e eğer isterse nişanlısı ile görüştürebilirlermiş diye ama galiba İsmail istememiş.Çok kötü bir durum. Keşke seyircilere yansıtılmasaydı. Zor bir durum. Bundan sonra bunun üzerinden prim aksmaya çalışmazlar umarım ama yapılır (Acun için diyorum)
Olayı daima gündeme getirirler
Evet az önce o kısımları izledim. 'eğer mümkünse bu hakkımı annemle konuşmak için değerlendirmek istiyorum' dedi. Kafasında bitirdi anında. Annem kolay kolay böyle bir şey diyecek biri değil dedi.Akşam konseyde sormuş zaten İsmail'e eğer isterse nişanlısı ile görüştürebilirlermiş diye ama galiba İsmail istememiş.
Aycan'ın sevgilisi onu aldatmıştı galiba öyle muhabbet döndü ve kız sonradan morali dip yapıp performansı kötü etkilendi ve fazla geçmeden elendi. Bu farklı aslında sonuçta sevgili ve nişanlılık farklı durumlar, arada aile var artı burda bir annenin sözleri ve aylardır hastaydım çok kötü şeyler oldu demesi apayrı bir durum.Buna benzer bir olay geçen sezonda yaşanmamış mıydı?
Böyle özel ve ailevi bir meseleyi hüzünlü müzik eşliğinde ekrana yansıtmak çok kalleşçe. Hayır etikliği bırak kimse birazcık olsun empati dahi yapmadı mı... Reyting bu kadar mı önemli?