TV8 Survivor 2021 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Anlatınca şaşıracaksın epey... :A Evet yine yeniden... :A

Hallederiz yarın bakalım müsait olunca uğrarım.. Kapının açık olduğunu biliyoruım evet... :A
Söz konusu sensen herzaman şaşırmak mümkün :A
Bak tarih verdin sayılır :A ama gelmezsen sitem etmem :A

Bu sefer şaşılacak durum benden kaynaklı değil ama... :A Neyse anlatınca anlarsın... :A

Evet yine yeniden tarih verdik... :A Artık alıştın tabi sitem edesin bile gelmiyor... :A
Hafta içi veya bugün yazarsan 1den sonra hangi vakit yazarsan yaz (gerçi şimdi bile yazabilirsin ama ben o saaten sonra görürüm) Ramazan nedeni ile ve hafta içi olununca 3 kere alarm ile kalkıyorum farklı zamanlarda :A gidip bir kaç sat eksilen uykumu tamamlıyayım :A

Hafta içi veya bugün yazarsan 1den sonra hangi vakit yazarsan yaz (gerçi şimdi bile yazabilirsin ama ben o saaten sonra görürüm) Ramazan nedeni ile ve hafta içi olununca 3 kere alarm ile kalkıyorum farklı zamanlarda :A gidip bir kaç sat eksilen uykumu tamamlıyayım :A
Tamamdır, bu bilgilendirmeler ışığında gereken yapılacaktır. :A Teşekkürler, iyi uykular... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Nagihan :bhr:
Poyraz ne yaptı izlemedim ama bunun kadar havalı olmamıştır :A
Yarıştığı dönem sevmezdim onu. :A

Dokunulmazlık oyunu bitince “10’a 7 bye bye” diye bir cümle kurdu, buna alınmışlar. :A Bunu Çağrı ve İsmail’in dile getirmesi ayrı komik oldu. İkisinin de neler yaptığını görmesek... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
Sergen hak ettiği birinciliğe yükseldi. :Z @Dosi @kerem

Konseyde gerçekten çok iyi konuşmuştu ama yine de sürpriz oldu. Survivor’ın bir haftası diğerine uymuyor resmen...
------

Kızlarda eleme olmamasına rağmen 3. sıradayız. 🤫

105A360A-C068-403B-9AD3-B474F7B60427.jpeg

Son düzenleme:

Konseyde gerçekten çok iyi konuşmuştu ama yine de sürpriz oldu. Survivor’ın bir haftası diğerine uymuyor resmen...
------

Ekli dosyayı görüntüle 101640
Yok artık, herkes illa birinci oluyor :A

Yalnız Acun haksızlık etti İsmail'e . Resmen gönüllüler atak yapsın diye tüm takımı cezalandırmış oldu.

------

Ekli dosyayı görüntüle 101640
@kerem Dora kaldı, Reşat gitti :A Dora son zamanlarda iyice kaosçu olunca yerini sağlamlaştırdı. Acun şaşırtmadı :A @dreamy
Reşat kimdi? :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
Yok artık, herkes illa birinci oluyor :A

Yalnız Acun haksızlık etti İsmail'e . Resmen gönüllüler atak yapsın diye tüm takımı cezalandırmış oldu.
Steven’ın birinci olması beklenen bir şeydi aslında ama Sergen şaşırttı. İnşallah devamı gelir. :A

Bence de takımı etkileyen bir karar, Gönüllüler için yapıldığını düşünüyorum ben de. Zaten Acun her sene grupların dengelenmesi için bir şeyler yapıyor. Şimdi yeni bölümde bir yarışmacı veda edecekmiş bunun için de bir hamle gelebilir...

@kerem Dora kaldı, Reşat gitti :A Dora son zamanlarda iyice kaosçu olunca yerini sağlamlaştırdı. Acun şaşırtmadı :A @dreamy

Reşat Karadenizli olan yarışmacı, Poyraz’a yakın isimlerden biri :A

Bence ikisi de aynı oranda gitmeyi hak ediyordu performansa bakarsak. Ama ben Dora’nın gitmesini istiyordum. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Steven’ın birinci olması beklenen bir şeydi aslında ama Sergen şaşırttı. İnşallah devamı gelir. :A

Bence de takımı etkileyen bir karar, Gönüllüler için yapıldığını düşünüyorum ben de. Zaten Acun her sene grupların dengelenmesi için bir şeyler yapıyor. Şimdi yeni bölümde bir yarışmacı veda edecekmiş bunun için de bir hamle gelebilir...

Bence ikisi de aynı oranda gitmeyi hak ediyordu performansa bakarsak. Ama ben Dora’nın gitmesini istiyordum. :A
O giden Merve büyük ihtimalle.
Yemek yiyenler ve aldığı içeceği içmeyen Batuhan aynı cezayı aldı, İsmail'de bundan dolayı yedi zaten herkes eşit ceza alıyor diye ama hop Acun bide oynamama cezası verdi ne alakaysa :A
Kafasına göre kuralları koyup duruyor :A
Takımlar artık karma yapılır yani değişir ve şu geçen sene gibi kaptan seçimi ile takım seçmeler olur gibi.

Bence Sergen birinci olmadı. Gitmemesi için yapıldı. Sms'in bir haftasının diğer haftayı tutmaması bunu gösteriyor. Smsi düşüktü gider denilenler birden üstlerde oluyor. İsmi söylenmeyen güçlü isimler ise diplerde oluyor.

O giden Merve büyük ihtimalle.
Yemek yiyenler ve aldığı içeceği içmeyen Batuhan aynı cezayı aldı, İsmail'de bundan dolayı yedi zaten herkes eşit ceza alıyor diye ama hop Acun bide oynamama cezası verdi ne alakaysa :A
Kafasına göre kuralları koyup duruyor :A
Takımlar artık karma yapılır yani değişir ve şu geçen sene gibi kaptan seçimi ile takım seçmeler olur gibi.

Bence Sergen birinci olmadı. Gitmemesi için yapıldı. Sms'in bir haftasının diğer haftayı tutmaması bunu gösteriyor. Smsi düşüktü gider denilenler birden üstlerde oluyor. İsmi söylenmeyen güçlü isimler ise diplerde oluyor.
Kamera önünde yediği için cezanız aynı olamaz deyip böyle bir şey yapmışlar. Ama İsmail de o maksatla yemediğini açıkladı zaten neyse. :A Sonuç olarak bize yaradı. :A

Ama Sergen’in son zamanlarda performansı ciddi anlamda yüksek ve konseylerde de artık kendisini güzelce ifade etmeye başladı. Bence kurgu değil orası.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Yarıştığı dönem sevmezdim onu. :A

Dokunulmazlık oyunu bitince “10’a 7 bye bye” diye bir cümle kurdu, buna alınmışlar. :A Bunu Çağrı ve İsmail’in dile getirmesi ayrı komik oldu. İkisinin de neler yaptığını görmesek... :A
@Dosi ,Dinime küfreden müslüman olsa... :A atasözü cuk diye uymakta...

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: dreamy and Dosi

Sağol, düzenli takip etmediğimden kim necidir bilemem. :A
İşin sonunda 'bye bye' Poyraz'ın kankasına oldu :A @dreamy
Reşat elendiğine göre Dora son 10'a kesin kalır. Ben Dora'yı sevmesem de itici bulmuyorum, birbirini tutmayan hareketleri ve yalan söylerken ağzını yayarak konuşmasa iyi biri sayılır. :A