TV8 Survivor 2021 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

2016, 2017, 2018 son demleriydi zaten. Ama All Star'dan sonra çıta çok düştü. Şimdiki reytingleri görünce hallerine acıyorum. :A
Evet sonrasındaki 2019 açık ara en kötü sezondu, ben bile hiç bulaşmamıştım konsept çok kötüydü. :A Geçen sene de boşluktan neredeyse herkes izliyordu güzel zamanlardı. :A

Sergen’in üslup kalitesi>>>>
------

Ünlüler de her şeye alınıyor bu sene. :F Çağrı yaptıkları çok matahmış gibi Poyraz’ın “bye bye” lafına takılmış. :)

Son düzenleme:
Sergen’in üslup kalitesi>>>>
------

Ünlüler de her şeye alınıyor bu sene. :F Çağrı yaptıkları çok matahmış gibi Poyraz’ın “bye bye” lafına takılmış. :)
Şuan TV8 int açtım. İlayda'nın zeki insanları seviyorum yorumunun muhabbeti var :A
------

Uzuncaaaaa reklam girdi kapadım :F

Performans yükselince egosu mu okşandı diyorsun? :A
------

Yine açtım. Batuhan'ın konuşması var. İlayda'yı yazmış :A
İhtimaller dahilinde. :A Aleyna Winner Kalaycıoğlu’nu yeniyor normal aslında egosunun okşanması. :A

Bizde hala reklam var. Bakalım kim çıkacak konseyde...

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Nerden nereye detirtiyor cidden :A
Cevabında alıntıdaydı. Buna gömme diyebilirmiyiz bilemedim :A 👇
Evet gördüm lakin görmesem bile tabiii ki cevabımı da net hatırlıyorum... :A

Gömme mi değil mi bilemiyorum ama o dönemlerde bu kadar yerli iş izlemiyordum belki de... :A Şuanda da kendimi gömebilirim bence... :A

• Güldürdün
Evet gördüm lakin görmesem bile tabiii ki cevabımı da net hatırlıyorum... :A

Gömme mi değil mi bilemiyorum ama o dönemlerde bu kadar yerli iş izlemiyordum belki de... :A Şuanda da kendimi gömebilirim bence... :A
Doğru, artık çok dizi izliyorsun. Benden bile daha fazla :A ben sadece 1 dizi ile kaldım. 1 diğeri belirsiz :A

Doğru, artık çok dizi izliyorsun. Benden bile daha fazla :A ben sadece 1 dizi ile kaldım. 1 diğeri belirsiz :A
Ama 1 2 tanesi bitti en azından biraz rahatladım... :A İşin garibi ben genelde yerli işlerde belirli kalitenin üstündeki işleri izlerim, izlemeye çalışırım. Şuan izlediklerim gariptir ki iyi ilerliyor, kaliteli gözüküyor ve hepsi aynı döneme rastladı... :A

• Güldürdün
Ama 1 2 tanesi bitti en azından biraz rahatladım... :A İşin garibi ben genelde yerli işlerde belirli kalitenin üstündeki işleri izlerim, izlemeye çalışırım. Şuan izlediklerim gariptir ki iyi ilerliyor, kaliteli gözüküyor ve hepsi aynı döneme rastladı... :A
Biten biri Arıza galiba :A
Kıbrıs'a baktın mı?
Ama sizinki geriden geliyordu mesajlara bakarsak. :A Şimdi bitti burada. :A

Bu arada İlayda çıktı konseyde. :A
Eskiden aramızda 2 saat sonra 1 saat oldu ama şuan sanki yarım saate indi? :A belki Ramazandan dolayı

• Güldürdün
Reactions: dreamy and MEnes
Biten biri Arıza galiba :A
Kıbrıs'a baktın mı?

Eskiden aramızda 2 saat sonra 1 saat oldu ama şuan sanki yarım saate indi? :A belki Ramazandan dolayı
Biri Arıza diğeri Ramo ikisi de yok oldu ve biraz süre açıldı takvimimde... :A Lakin Kıbrıs'a bakamadım filmlere daldığım için ve 3 bölüm birikti sanırım... İzleyebilir miyim, yetişebilir miyim, ipin ucu kaçar mı bilemiyorum... :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
Biri Arıza diğeri Ramo ikisi de yok oldu ve biraz süre açıldı takvimimde... :A Lakin Kıbrıs'a bakamadım filmlere daldığım için ve 3 bölüm birikti sanırım... İzleyebilir miyim, yetişebilir miyim, ipin ucu kaçar mı bilemiyorum... :A
Çaktırma ben de 3e bakmadım ve devam edermiyim bilmiyorum :A
Şuan elde var 1, o da Hekimoğlu.
Bu arada senden bir haber bekliyordum. Geçen Perşembe? :A

Çaktırma ben de 3e bakmadım ve devam edermiyim bilmiyorum :A
Şuan elde var 1, o da Hekimoğlu.
Bu arada senden bir haber bekliyordum. Geçen Perşembe? :A
Çok uzun geldi süresi korktum o yüzden bakalım ne olur, hayırlısı... :A

O haberi beklediğini tahmin ediyorum ve o konu üzerine biraz konuşabiliriz de... :A Ama sonucun pek de istenildiği gibi bitmediğini söyleyebilirim... :A Neyse yine de anlatırım çünkü değişik mevzular döndü orada... :A

• Güldürdün
Çok uzun geldi süresi korktum o yüzden bakalım ne olur, hayırlısı... :A

O haberi beklediğini tahmin ediyorum ve o konu üzerine biraz konuşabiliriz de... :A Ama sonucun pek de istenildiği gibi bitmediğini söyleyebilirim... :A Neyse yine de anlatırım çünkü değişik mevzular döndü orada... :A
Yine mi :S
Tamamdır uygun zamanda yaz. Ben mekanda herzaman müsait oluyorum. En yoğun günüm bugündü, o da geçti :A kapım herzaman açık :A

Yine mi :S
Tamamdır uygun zamanda yaz. Ben mekanda herzaman müsait oluyorum. En yoğun günüm bugündü, o da geçti :A kapım herzaman açık :A
Anlatınca şaşıracaksın epey... :A Evet yine yeniden... :A

Hallederiz yarın bakalım müsait olunca uğrarım.. Kapının açık olduğunu biliyoruım evet... :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi