cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,208
- Puanı
- 1,060
İlk Sezon bir tık daha iyiydi ama sonlara doğru yine çok iyi oldu dizi 2. sezonu ile , kaçırma izle @vadikızı
Aynen çok güzel dizi bu da 3. sezon asıl tam PLL olacak @mrt-061.Bölümü izledim.. Pretty Little Liars'a çok benziyor, PLL tarzı dizi arıyordum benzerini izlemek iyi olacak.
Önerebileceğim bir dizi yok açıkcası. :/Aynen çok güzel dizi bu da 3. sezon asıl tam PLL olacak @mrt-06
Çok ergenik diyolla ben organik seviyorumDiziyi çok sevdim, ölü kızın "öldüğü" hissini o kadar güzel işliyor ki gerçekten insanın içi açıyor, gerçek gibi izliyorsun. Oyunculuklar, kurgu, ilerleyiş çok iyi.. İzliyor musunuz siz? @Çiğdem @xemrexxx @ozgur2113
@xBUGRAx yabancı dizilere başlamak için büyük fırsat bu dizi.
Ben de ergenik diye izlememiştim ama cidden öyle bir dizi değil.Çok ergenik diyolla ben organik seviyorum
Diziyi çok sevdim, ölü kızın "öldüğü" hissini o kadar güzel işliyor ki gerçekten insanın içi açıyor, gerçek gibi izliyorsun. Oyunculuklar, kurgu, ilerleyiş çok iyi.. İzliyor musunuz siz? @Çiğdem @xemrexxx @ozgur2113
Daha iyisi olması çok zor ama bakarım bir ara.Ben de ergenik diye izlememiştim ama cidden öyle bir dizi değil.
@bazinga eski yorumlarına baktım çok sevmişsin, Pretty Little Liars'a alalım seni, bunun benzeri ve daha iyisi.
Diziyi çok sevdim, ölü kızın "öldüğü" hissini o kadar güzel işliyor ki gerçekten insanın içi açıyor, gerçek gibi izliyorsun. Oyunculuklar, kurgu, ilerleyiş çok iyi.. İzliyor musunuz siz? @Çiğdem @xemrexxx @ozgur2113
İzlemedim ama gıcıkta değilim Ergenik diyende Rivane izliyor @xemrexxx Gerçi CW e ödülleri toplamış artık savunurumÇok ergenik diyolla ben organik seviyorum
Bir arap kadın var @xemrexxx lik evet @mrt-06 @Harunnn60Başladım biraz bu yaz Years and Years izledim şimdi de bunu izliyorum tam @xemrexxx lik. @Çiğdem @dreamy @MasacRE
Ekli dosyayı görüntüle 70547
Sen ve destere
İzlemedim ama gıcıkta değilim Ergenik diyende Rivane izliyor @xemrexxx Gerçi CW e ödülleri toplamış artık savunurum
Tatilimiz bitince tekrar dönecez hemen polisleri takma peşimize @mrt-06 @serhattSen ve destere Ekli dosyayı görüntüle 70548
Aman onu getirme