Netflix 13 Reasons Why - Dizi Yorumları

Yiğitt

Emekli
Katılım
9 Aralık 2013
Mesajlar
79,171
Reaksiyon puanı
45,870
Puanı
1,061
Konum
Ankara
3. SEZON

İlk iki sezon aslında dizinin hikayesinin tamamlandığı iki sezondu, 3. sezon ile ana hikaye üzerinden farklı hikayelere yönelmişler. Yine severek izledim ama tabi ilk iki sezonun tadı ve yeri kesinlikle ayrı. Bu arada yeni gelen kızı ben sevemedim...
Bryce Walker sezonun başında kayıptı, ardından denizde cesedi bulundu. Sezon boyu Bryce'in katilini aramakla geçti, her bölüm ivme başka birine döndü. Sonunda asıl katil Alex çıktı... Sürpriz olmadı aslında, ya Zach ya Alex diye düşünmüştüm. Bizim ekip de Monty'in üzerine suçu attı, Monty hapiste öldüğü için Alex'in de başı yanmamış oldu. Güzel bağladılar neyse ki sonunu. :X

Ani'yi sevemedim yani söylemleri, karakteriyle ısınamadım kendisine. Annesini hiç sevemedim zaten.

Justin ve Clay'in kardeş gibi olmasını çok seviyorum, kim derdi böyle olacaklarını? Jessica ve Justin de iyi durumdalar, Alex bozuluyor bu duruma ama yapacak bir şey yok.

Tyler sezonun sürprizlerinden biriydi, spor salonunda sırayla ayağa kalktıkları sahne çok etkileyiciydi. Bu sezon en beğendiğim sahneydi diyebilirim.
 

Yiğitt

Emekli
Katılım
9 Aralık 2013
Mesajlar
79,171
Reaksiyon puanı
45,870
Puanı
1,061
Konum
Ankara
4. SEZON - FİNAL SEZONU YORUMU

İlk üç sezonu Eylül ayında tamamlamıştım, son sezonu ise izleyesim gelmiyordu bir türlü. İlk bölümlerini çok önceden izledim ama dediğim gibi devamını getirmek pek içimden gelmemişti. Keşke bu sezon olmasaymış, hiç gerek yokmuş gerçekten. İlk iki sezonun tadı çok ayrıydı, hadi üçüncü sezon da iyiydi diyebilirim ama bu sezona gerçekten gerek yokmuş. Son bölümdeki ölüm epey üzücüydü...

Justin'in ölümü sezonun ve dizinin şoklarından biri oldu. Dizideki en sevdiğim karakterdi, ölümüne gerçekten çok üzüldüm. İlk sezonda hiç sevmeyip sonradan favori karakterim olmuştu.

Clay'in yaşadığı psikolojik durumları bu sezon epey hissettik, ölen karakterlerle sürekli konuşması-karşılaşması güzeldi aslında ama biraz sıkıldım o sahnelerde.

Son sahne duygusaldı, tüm ekip bir arada şehre baktı ve herkes kazandığı üniversitelere dağıldı...
 

DarkLegenD

Favori Üye
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
24,925
Reaksiyon puanı
19,277
Puanı
1,060
Yaş
25
Konum
Afganistan
Web Sitesi
www.cizikdvdkasetleri.com
3. sezon 2. bölüm

Şu gergin ve stresli ortama şen şakrak bir karakter girmesinin anlamını çözemedim. Kendisini insan sarrafıyım diye tanımlayıp Bryce'ın etrafında dört dönmesi de çok ilginç. Dizinin başrolü konumunda şu an. Umarım bu durum ve sürekli geçmişe dönme olayı hemen biter.