Clay'in nesini beğenmiyorsun.
Süzme çünkü neyini seveyim
Clay'in nesini beğenmiyorsun.
İçlerindeki en akıllı erkek.Süzme çünkü neyini seveyim
İçlerindeki en akıllı erkek.
O da saçmalıyor ileriki bölümlerde ayrıca Hannah'a en büyük kazık atanlardan biri.Şuana kadar en zeki bence Alex, En vicdanlı olanı Zack. Çocuğun boşuna üstüne gitti. Tony en duyar kasanı. Hiç sevmedim
O da saçmalıyor ileriki bölümlerde ayrıca Hannah'a en büyük kazık atanlardan biri.
Alex ne zaman gayim açıklaması yapacak diye bekledim aslında.
Sürprizi kaçmasın izle, çok güzel dizi.Hadi yaa. Xxx video çekip mi yayınladı ne yaptı
Final olacakmış 4. sezon.Sürprizi kaçmasın izle, çok güzel dizi.
Bunun 4.sezonu gelecek mi bilgisi olan var mı? @bazinga @Harunnn60
Bitti diye çok üzülmüştüm, ben 3.sezonu izlerken gözlerim doluyordu aşağılık arkadaşlarım "duygusal t*p" diye dalga geçtilerdi.. @sokak sanati @xBUGRAxFinal olacakmış 4. sezon.
1. sezon sonrası gereksiz oldu bence.Bitti diye çok üzülmüştüm, ben 3.sezonu izlerken gözlerim doluyordu aşağılık arkadaşlarım "duygusal t*p" diye dalga geçtilerdi.. @sokak sanati @xBUGRAx
Her sezonu da güzeldi, izlemeseydin o zaman.1. sezon sonrası gereksiz oldu bence.
3'te bıraktım zaten.Her sezonu da güzeldi, izlemeseydin o zaman.
Yok 3 bölüm izledim galiba.3.sezonun hepsini izledin mi?
İstersen sonunu söyliyimYok 3 bölüm izledim galiba.
Niye söyleyince ilgimi mi çekeceksin.İstersen sonunu söyliyim
Rica ederim. Son sezon bomba olacak. Çok özlenecekGenel yorum konusu burası, ayrı ayrı açılmıyor bu dizi için. @haluk792
İzleyeceğim, iyi ki hatırlattın Haluk özlemiştim.
şimdi ilk bölüm bitti. biri ölüyor yine? clay mi ya da justin mi yoksa ? 😱Genel yorum konusu burası, ayrı ayrı açılmıyor bu dizi için. @haluk792
İzleyeceğim, iyi ki hatırlattın Haluk özlemiştim.