İçlerindeki en akıllı erkek.Süzme çünkü neyini seveyim![]()
İçlerindeki en akıllı erkek.![]()
O da saçmalıyor ileriki bölümlerde ayrıca Hannah'a en büyük kazık atanlardan biri.Şuana kadar en zeki bence Alex, En vicdanlı olanı Zack. Çocuğun boşuna üstüne gitti. Tony en duyar kasanı. Hiç sevmedim![]()
O da saçmalıyor ileriki bölümlerde ayrıca Hannah'a en büyük kazık atanlardan biri.
Alex ne zaman gayim açıklaması yapacak diye bekledim aslında.![]()
Sürprizi kaçmasın izle, çok güzel dizi.Hadi yaa. Xxx video çekip mi yayınladı ne yaptı![]()
Final olacakmış 4. sezon.Sürprizi kaçmasın izle, çok güzel dizi.
Bunun 4.sezonu gelecek mi bilgisi olan var mı?@bazinga @Harunnn60
Bitti diye çok üzülmüştüm, ben 3.sezonu izlerken gözlerim doluyordu aşağılık arkadaşlarım "duygusal t*p" diye dalga geçtilerdi..Final olacakmış 4. sezon.![]()
1. sezon sonrası gereksiz oldu bence.Bitti diye çok üzülmüştüm, ben 3.sezonu izlerken gözlerim doluyordu aşağılık arkadaşlarım "duygusal t*p" diye dalga geçtilerdi..@sokak sanati @xBUGRAx
Her sezonu da güzeldi, izlemeseydin o zaman.1. sezon sonrası gereksiz oldu bence.![]()
3'te bıraktım zaten.Her sezonu da güzeldi, izlemeseydin o zaman.![]()
Yok 3 bölüm izledim galiba.3.sezonun hepsini izledin mi?
İstersen sonunu söyliyimYok 3 bölüm izledim galiba.
Niye söyleyince ilgimi mi çekeceksin.İstersen sonunu söyliyim![]()
Rica ederim. Son sezon bomba olacak.Genel yorum konusu burası, ayrı ayrı açılmıyor bu dizi için.@haluk792
İzleyeceğim, iyi ki hatırlattın Haluk özlemiştim.![]()
şimdi ilk bölüm bitti. biri ölüyor yine? clay mi ya da justin mi yoksa ? 😱Genel yorum konusu burası, ayrı ayrı açılmıyor bu dizi için.@haluk792
İzleyeceğim, iyi ki hatırlattın Haluk özlemiştim.![]()