Stranger Things'i izleme.Yine forumumuzun abartma timi iyi çalışmış, bahsedildiği kadar kötü ve durgun değildi 2.sezon da gayet güzel ve akıcıydı.
Son sahnede sarılmaları çok güzeldi. Tyler kafayı yedi, çocuğa neler yaptılar öyle..
Adam çocuğun kıçına sopa soktu, kanlar içinde kaldı. @Çiğdem @xemrexxx @xBUGRAx
@ozgur2113 bu dizide 3.sezona geldiğime göre bizim Stranger Things'e geçebilirim ya da geçmesem mi 3.sezon iyi miydi? Gelecek yaza mı bıraksam.
Kitabını okuduktan sonra izle bence kanka. Çok güzel oluyor bu şekilde. Mesela DaVinci Şifresi önce kitabını okumuştum sonra filmi izledim güzel bir haz verdi.Geçen kitabını aldım, dizi de bu yıl planlarım arasında yer alıyordu. Lakin önce diziyi mi izleyip kitabını okusam, yoksa kitabını mı okuyup ardından mı dizisini izlesem? İkinci şıkka daha pozitif bakıyorum her zaman ama sana da sorayım. @mrt-06
Izledim bitti bile.Stranger Things'i izleme.
İlk iki sezondan farkı yoktu, değil mi? Sürekli aynı şeyleri izletiyor.Izledim bitti bile.
O zaman biraz erteleyip öyle izleyeyim, listemde başka kitaplar da var. Thank you tatlım.Kitabını okuduktan sonra izle bence kanka. Çok güzel oluyor bu şekilde. Mesela DaVinci Şifresi önce kitabını okumuştum sonra filmi izledim güzel bir haz verdi.
İkinci sezon çok güzeldi ama son sezon bence de tekrar havası verdi, yeni sezonu farklı olacaktır ama.İlk iki sezondan farkı yoktu, değil mi? Sürekli aynı şeyleri izletiyor.
Aksiyonlu bir sezondu ama kalite olarak eskiye uzak bence, çocuk dizisi gibi oldu iyice.İlk iki sezondan farkı yoktu, değil mi? Sürekli aynı şeyleri izletiyor.
Ne demek balım.O zaman biraz erteleyip öyle izleyeyim, listemde başka kitaplar da var. Thank you tatlım.
İkinci sezon çok güzeldi ama son sezon bence de tekrar havası verdi, yeni sezonu farklı olacaktır ama.
Bir bölüm sadece ikisinin sevişmesi ile geçiyor, cidden çok iyi ikili keşke kız ölü olmasa.Zach ile Hannah aşırı yakışıyor. Bu çocukta Hannah'yla alay etmek için yanaştı yine. @mrt-06 resmen fandomu oldum bu ikilinin
Bir bölüm sadece ikisinin sevişmesi ile geçiyor, cidden çok iyi ikili keşke kız ölü olmasa.
2.sezonda, efsane bölüm.Hadi yaa. Hangi bölüm ilk sezon mu
7. Bölümü izledim Hannah'ya üzülüyorum ama başkasının yaptığını Zach'den çıkartmış
Çok güzel dizi bence de hemen başla canım.Beni de özendirdiniz zaten izleyecektim, önce kitabını okuyayım ardından başlayayım diziye. @sokak sanati @mrt-06
Beni de özendirdiniz zaten izleyecektim, önce kitabını okuyayım ardından başlayayım diziye. @sokak sanati @mrt-06
Hannah da öyle bunalıma girince ondan ona atlamış.11. Bölüm bitti. Son 2 bölüm kaldı galiba.
Jessica ne kadınsın yaa. Gidip tecavüzcüsüyle takılıyor sırf bunalımda olduğu için. Alex onu desteklemediği için. Bir anda kucağıma oturması yuh dedirtti @mrt-06
Hannah'da ne zavallı çıktı yaa. Yap yap sonra beni sevmiyorlar. Sinir bozucu bi şey olmaya başladı bu kız.
Hannah da öyle bunalıma girince ondan ona atlamış.
Clay'in nesini beğenmiyorsun.Hannah kendi kaşınmış o kadar erkek var Clay'e mi kaldın yaa.