Netflix 13 Reasons Why - Dizi Yorumları

Diziyi çok sevdim, ölü kızın "öldüğü" hissini o kadar güzel işliyor ki gerçekten insanın içi açıyor, gerçek gibi izliyorsun. Oyunculuklar, kurgu, ilerleyiş çok iyi.. İzliyor musunuz siz? @Çiğdem @xemrexxx @ozgur2113

@xBUGRAx yabancı dizilere başlamak için büyük fırsat bu dizi. :A
İzlemedim başlasam mı ki :F

• Güldürdün
Reactions: xBUGRAx
  • Harika
Reactions: MasacRE
Daha iyisi olması çok zor ama bakarım bir ara. :A
Kesin beğenmezsin zaten ama öneriyorum yine de. :A

İzlemedim ama gıcıkta değilim :F Ergenik diyende Rivane izliyor @xemrexxx :A :A :A Gerçi CW e ödülleri toplamış artık savunurum :A :A :A
Sen de izlesene ablacım :Z

Başladım biraz bu yaz Years and Years izledim şimdi de bunu izliyorum tam @xemrexxx lik. :A @Çiğdem @dreamy @MasacRE

Ekli dosyayı görüntüle 70547
İlk kez gördüm desem :A

3x1

O eski halinden eser yok şimdi. :( Hannah'sız dizi çok eksik, Bryan konusu ne kadar sürükleyecek emin değilim. Clay dizideki tek tutunacak nokta gibi, yeni kız da fena değil. İzlemeye devam ama sezon çok ümit vermiyor...

6'ya daha yakın olmak üzere:

7/10

1x13

Çok güzel bitti, sonunda istediklerim oldu..

Kaseti Hannah'ın ailesi de aldı hatta, müdür yardımcısı. Müdür yardımcısının 13.kaset olmasına şaşırdım, Byrc'ın tecavüz olayı sonrası yıkıldı kız haliyle..

Dizi çok güzel işliyor, gerçekten Hannah'ın öldüğüne, ölüm duygusunu hissettiriyor. Çok başarılı...

• Beğendim
Reactions: bazinga
3x1

O eski halinden eser yok şimdi. :( Hannah'sız dizi çok eksik, Bryan konusu ne kadar sürükleyecek emin değilim. Clay dizideki tek tutunacak nokta gibi, yeni kız da fena değil. İzlemeye devam ama sezon çok ümit vermiyor...

6'ya daha yakın olmak üzere:

7/10
Gizem sır yönünden yine çok iyiydi bölüm. :D Hannah yok o üzücü çok sadece. :( 4. Sezon gelme ihtimali varmış. :D (Hele büyük finalin son bölümlerinde)