Netflix 13 Reasons Why - Dizi Yorumları

İlk Sezon bir tık daha iyiydi ama sonlara doğru yine çok iyi oldu dizi 2. sezonu ile , kaçırma izle @vadikızı

3. Sezon başlasın artık umarım yine çok olur bu sezon da. 🙄

1.Bölümü izledim.. Pretty Little Liars'a çok benziyor, PLL tarzı dizi arıyordum benzerini izlemek iyi olacak. :)

Diziyi çok sevdim, ölü kızın "öldüğü" hissini o kadar güzel işliyor ki gerçekten insanın içi açıyor, gerçek gibi izliyorsun. Oyunculuklar, kurgu, ilerleyiş çok iyi.. İzliyor musunuz siz? @Çiğdem @xemrexxx @ozgur2113

@xBUGRAx yabancı dizilere başlamak için büyük fırsat bu dizi. :A

Diziyi çok sevdim, ölü kızın "öldüğü" hissini o kadar güzel işliyor ki gerçekten insanın içi açıyor, gerçek gibi izliyorsun. Oyunculuklar, kurgu, ilerleyiş çok iyi.. İzliyor musunuz siz? @Çiğdem @xemrexxx @ozgur2113

Çok ergenik diyolla ben organik seviyorum :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem and mrt-06

Başladım biraz bu yaz Years and Years izledim şimdi de bunu izliyorum tam @xemrexxx lik. :A @Çiğdem @dreamy @MasacRE

claws-season-3-ratings-hbo.jpg

Çok ergenik diyolla ben organik seviyorum :A
İzlemedim ama gıcıkta değilim :F Ergenik diyende Rivane izliyor @xemrexxx :A :A :A Gerçi CW e ödülleri toplamış artık savunurum :A :A :A

• Sinir Bozucu
  • Güldürdün
Reactions: mrt-06 and xemrexxx