cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,466
- Puanı
- 1,060
İlk Sezon bir tık daha iyiydi ama sonlara doğru yine çok iyi oldu dizi 2. sezonu ile , kaçırma izle @vadikızı
Aynen çok güzel dizi bu da1.Bölümü izledim.. Pretty Little Liars'a çok benziyor, PLL tarzı dizi arıyordum benzerini izlemek iyi olacak.![]()
Önerebileceğim bir dizi yok açıkcası. :/
Çok ergenik diyolla ben organik seviyorumDiziyi çok sevdim, ölü kızın "öldüğü" hissini o kadar güzel işliyor ki gerçekten insanın içi açıyor, gerçek gibi izliyorsun. Oyunculuklar, kurgu, ilerleyiş çok iyi.. İzliyor musunuz siz? @Çiğdem @xemrexxx @ozgur2113
@xBUGRAx yabancı dizilere başlamak için büyük fırsat bu dizi.![]()
Ben de ergenik diye izlememiştim ama cidden öyle bir dizi değil.Çok ergenik diyolla ben organik seviyorum![]()
Diziyi çok sevdim, ölü kızın "öldüğü" hissini o kadar güzel işliyor ki gerçekten insanın içi açıyor, gerçek gibi izliyorsun. Oyunculuklar, kurgu, ilerleyiş çok iyi.. İzliyor musunuz siz? @Çiğdem @xemrexxx @ozgur2113
Daha iyisi olması çok zor ama bakarım bir ara.Ben de ergenik diye izlememiştim ama cidden öyle bir dizi değil.
@bazinga eski yorumlarına baktım çok sevmişsin, Pretty Little Liars'a alalım seni, bunun benzeri ve daha iyisi.![]()
Diziyi çok sevdim, ölü kızın "öldüğü" hissini o kadar güzel işliyor ki gerçekten insanın içi açıyor, gerçek gibi izliyorsun. Oyunculuklar, kurgu, ilerleyiş çok iyi.. İzliyor musunuz siz? @Çiğdem @xemrexxx @ozgur2113
İzlemedim ama gıcıkta değilimÇok ergenik diyolla ben organik seviyorum![]()
Bir arap kadın var @xemrexxx lik evetBaşladım biraz bu yaz Years and Years izledim şimdi de bunu izliyorum tam @xemrexxx lik.@Çiğdem @dreamy @MasacRE
Ekli dosyayı görüntüle 70547
Sen ve destere
İzlemedim ama gıcıkta değilimErgenik diyende Rivane izliyor @xemrexxx
![]()
![]()
Gerçi CW e ödülleri toplamış artık savunurum
![]()
![]()
![]()
Tatilimiz bitince tekrar dönecez hemen polisleri takma peşimizeSen ve destereEkli dosyayı görüntüle 70548
Aman onu getirme