neyki bu
Anasayfa da konusu vardır sanırım. Netflix'in dizisi izleyelim.neyki bu
şu punisher gelseAnasayfa da konusu vardır sanırım. Netflix'in dizisi izleyelim.
neyki bu
1.Sayfaya konuyu ekledim.şu punisher gelse
Ozan bile izlemiş bir biz kalmışız izlemeyen.Bunu baya izleyen olmuş, bizsiz 4 sayfa yorum yapmışlar
O zaman başlıyorum ben1.Sayfaya konuyu ekledim.
Ozan bile izlemiş bir biz kalmışız izlemeyen.
1 bölüm ne ya 1 bölüm kesmez ki beniHergün bir bölüm.
Neyse gece izlerim o zaman Shameless izleyeyim şimdi en iyisiKeser keser.
yaa bu yabancı dizi konularını kim açacak @mrt-061.Sayfaya konuyu ekledim.
Ozan bile izlemiş bir biz kalmışız izlemeyen.
Bende açabiliyorum zaten.yaa bu yabancı dizi konularını kim açacak @mrt-06
ekim ayı şimdiden sonra 15 gün sonra falan diziler başlayacak atacan ne güzel açıyordu harun sanamı açtırsak şu konuyu aydınlatıp öyle gitsin atacan bir sürü konu açtırıyorduk diziler başlayacak yağmur gibi 15-20 gün sonra
Evet ilk başta birer bölümle başladım sonra senden ses çıkmayınca yardırdım gittim Sen soğuk geldi izlemeyeceğim demiştin ama güzel diziymiş be bence izlemelisin yaniHergün bir bölüm.
Pek iyi değil diyordun baştaEvet ilk başta birer bölümle başladım sonra senden ses çıkmayınca yardırdım gittim Sen soğuk geldi izlemeyeceğim demiştin ama güzel diziymiş be bence izlemelisin yani
İlerledikçe daha çok hoşuma gitmeye başladı Özellikle son 3-4 bölüm baya iyiydi.Pek iyi değil diyordun başta
Duygulandın mı pek son bölümlerdeİlerledikçe daha çok hoşuma gitmeye başladı Özellikle son 3-4 bölüm baya iyiydi.
Salya sümük ağladım desem de inanma Etkileyici bir hikaye ya ama sen bakma bana herkesin tepkisi farklı olur sonuçtaDuygulandın mı pek son bölümlerde
373 gün geçti, nasılız?Zaten intihara meyilliyim bu daha da sürükler diye izlemiyorum.Sonra gidip intihar ederim Dünyada ilk diye haber olup rezil olurum falan