Sezin Akbaşoğulları "Kıskanmak" Dizisinde! | NOW

serhatt

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
86,178
Puanı
1,060
1767296280596.png

NOW'un sevilen dizisi 'Kıskanmak'a sürpriz isim!

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Özgü Namal, Selahattin Paşalı, Mehmet Günsür ve Hafsanur Sancaktutan'ın paylaştığı yapıma son olarak Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinde rol alan ünlü oyuncu Sezin Akbaşoğulları, Başsavcı Defne karakteriyle dahil oldu.

"Kıskanmak" yeni bölümüyle Salı 20.00'de NOW'da!

Kaynak: Gazete Arena

@Dosi geçenlerde Beyaz Gelincik finalini izlemişti, yorumunu yapsın bu konuya :A

@Dosi yi diziye başlatacak hamle. :A

Kıskanmak’ı hiç izlemedi herhalde, Şerbo geçmişi olan biri Kıskanmak da sever :A @Dosi
cok iyi oyuncudur. Beyaz gelincik öncesi Bizim evin halleri dizisinde izlemistim orda gicik geliyordu bana ama beyaz gelincikte sevmistim. Sonrasinda bir cok isini izleme firsatim oldu. Bu dizi bayadir var, en basta girseydi belki bir sans verirdim ama bunun icin gec :A bu diziye nedense antipati duyuyorum :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt and Bully
cok iyi oyuncudur. Beyaz gelincik öncesi Bizim evin halleri dizisinde izlemistim orda gicik geliyordu bana ama beyaz gelincikte sevmistim. Sonrasinda bir cok isini izleme firsatim oldu. Bu dizi bayadir var, en basta girseydi belki bir sans verirdim ama bunun icin gec :A bu diziye nedense antipati duyuyorum :A
Kıskanmak'a antipati duyduğunu tahmin ediyordum zaten :A Senin bir diziye hiç yorumun yoksa antipatin var demektir :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Aaaa Beyaz Gelincik'te hayrandım ben de. :bhr: UTC'de çok sinirdi. :A Sahnelerine göz atarsın. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi