Bir biz asil kaldık yine. Özgün işler bize çakma işler diğerlerinde.Çıkacak program kalmadı ki herkes yemek derdinde.![]()
İşte gelin mi olacak kaynana mı ona karar veremedim.![]()
kiz @Çiğdem- Ben böyle fingirdek gelin istemem oğluşimu tüm mahalleye boynuzlar bu.ss
Aaa benimde aklımdan bunlar geçmişti ama @serhatt daha yarışamaz öyle olmazOğluşunun kim olduğuna bağlı![]()
Ben de ufak bir trip atayım dedim işte ama tamamen şakasına
Aaa bak @xemrexxx ile katılsanıza yarışmaya xemrexxx gibi gelin bulmuşsun artık ne suç işlediysenBen de ufak bir trip atayım dedim işte ama tamamen şakasınaAtacan'ım ona bile dayanamadı, yerim onu
@mrt-06
Buraları yaz günü kar yağıyor canım ölene kadar seni bekleyememÇiğdem aslında şarkıya gerek bile yoktu senin gelmen yeterli enerjimin yükselmesi için
![]()
Aaa Şırganmıdır nedir hiç yemedim ama youtubede çok karşıma çıkmaya başlamıştı baya popüler bu aralar ama @ozgur2113 seçtiği biraz iğrenç olmuş @sokak sanati böcekli tatlı diyordu onu kast etti sanırımİnsan misafire sunmaya utanır o börek ne öyle hazır yufkadan 5 dakikalık..@dreamy @mrt-06 @Çiğdem-
@sokak sanati ile favorinizBu bölümde güzel olmuş.Diyaloglar yardı. @Yiğitt yahuşuklusunun elenmesi bir yandan da sevindirdi. Onun gibi yahuşukluyu kaynana olarak hayal edemiyordum.
@ozgur2113 günde millete şırdan yedirmek istersen elenmen normal bebeğim.Kötü bir seçim olmuş.
@xBUGRAx'in orjinal seçimleri. 😛 Nerden de buluyorsa böyle tatlıları.Az doğu dizisi izlememiş.
Fırında sütlaça bayılırım bu arada. @Çiğdem-
Benim kaynanam @denizz19 olacak ya kankeee. Onla sözleştik geçen bölüm.![]()
İnşallah bir gün Ayça'n yapar sana da yersin.Paçanga iyidir severim![]()
Sizin suyunuz kaynadı fokurduyor ayollİnşallah bir gün Ayça'n yapar sana da yersin.![]()
Ağzından bal damlıyor maşallah balİnşallah bir gün Ayça'n yapar sana da yersin.![]()
ÇatlaSizin suyunuz kaynadı fokurduyor ayoll![]()
![]()
![]()
Ne alaka ben sadece iyi dileklerde bulunmuştum.Sizin suyunuz kaynadı fokurduyor ayoll![]()
![]()
![]()
Gülşen'in açık seçik resimlerini bol bol paylaşırız senle @Çiğdem- in ms konusundaNe alaka ben sadece iyi dileklerde bulunmuştum.Parlakçı marlakçı olamam ben.
![]()
@Billy Kane Erkenden elenmesini sağlamıştı onunGülşen'in açık seçik resimlerini bol bol paylaşırız senle @Çiğdem- in ms konusunda![]()
@Billy Kane AllStar'da streteji hatası yapmış, baktım ben.@Billy Kane Erkenden elenmesini sağlamıştı onun![]()
![]()
İnş yine öyle olur çokta güvenmesin Gülşene millet hemen tekmeyi atmaya yer arıyor başta ben
![]()
![]()
![]()