Şimdi derin bir nefes al ve harikanı at.Seni görünce heyecandan naptığımı mı biliyorum![]()
Şimdi derin bir nefes al ve harikanı at.Seni görünce heyecandan naptığımı mı biliyorum![]()
İnsanın içinde olacak bunlar nasıl evlenmiş şaşıyorum.![]()
Attım harikamıŞimdi derin bir nefes al ve harikanı at.![]()
Arada instanda turladığım doğrudur
Hepi topu 4 foto var birinde de ben yokum zaten.Arada instanda turladığım doğrudur![]()
Aaa kaldırma canım çok taş görünüyorsun
Şakasına trip yapmıştım bebeğimGeçen haftalardan almıştım özür dilerim Kaan'ım.Bilerek yapar mıyım hiç?
Perran Kutman'ın yanına yakıştıysam ne mutluAaa kaldırma canım çok taş görünüyorsun![]()
Çok uyumlu görünüyorsunuzPerran Kutman'!ın yanına yakıştıysam ne mutlu![]()
Trip sevmediğimi bilirsin canım.Şakasına trip yapmıştım bebeğim![]()
Gözlüklerimi geri aldım sen de al
Bugün enerji ve motivasyonum düşük gibi nedense..
Şu anda böyleyim.@vadikızı @xBUGRAx @Çiğdem- @sokak sanati @Bully @Aserat @Yiğitt @ozgur2113
@mrt-06 benimki Paçanga böreğiydi, Kayseri'ye has bir yemek.![]()
Senden etiket gelmiyor bana, niye acaba?@dreamy burada @xBUGRAx'e ne demeye çalıştın ne yapıyormuş kuliste Buğra.@sokak sanati @Çiğdem-
Aserat: Harikasın kızım hem hamarat hem dilbaz.
dreamy: Dilbaz olduğu kesin çekim arkasında o diliyle başka neler yapıyor bir bilseniz.
xBUGRAx: Neşemi bozamazsın oh oh.![]()
Ciddi misin? Tapatalk'ı aktif ettim ondan mı acaba. .ssSenden etiket gelmiyor bana, niye acaba?![]()
İçinde pastırma var Kayseri'ye has bir börek. Çok zordu, yaparken kollarım ağrıdı.Anam ne paçangası bildiğin miflöy hamurundan 5 dkda yapılan börek o.
Ben de yapmıştım bir kere hatta.
![]()