Kendin şutlandın diye bizi kıskanma başarımızı ayoll 1.ciyizİffetinden değildir o![]()
Kendin şutlandın diye bizi kıskanma başarımızı ayoll 1.ciyizİffetinden değildir o![]()
Ben zaten o zaman köye gidecektim, birkaç hafta yarışayım diye eklemiştim. Şansıma ilk hafta gittim.@Yiğitt bak bide bu vardı![]()
Siz @xBUGRAx ı resmen kurtarmaya gelmişsiniz ayoll gelişiniz bir olay gidişiniz bir olayReytingler yarı yarıya düşecek, şimdi @mrt-06 düşünsün![]()
Kurtara kurtara @xBUGRAx mi kurtardık?Siz @xBUGRAx ı resmen kurtarmaya gelmişsiniz ayoll gelişiniz bir olay gidişiniz bir olay![]()
![]()
@sokak sanati @ozgur2113
Aaa biz de programı okurkan çok keyif alıyoruz cnmYorumlarına bittim.![]()
@xBUGRAx ı kurtardığınıza üzüldüm ama bize 5 vermişsiniz sanada kaynanacım diyebilirmiyim @sokak sanati @ozgur2113 kıskanmazsaKurtara kurtara @xBUGRAx mi kurtardık?![]()
Bu yarışmanın niyeti bozuk zaten, hiç sevmedim. Herkes üzerime oynuyor, ıyk .ssOğluna kuma olurum diyordum yaranamadım mı.![]()
Teşekkürler. Ne mutlu bana.Aaa biz de programı okurkan çok keyif alıyoruz cnm![]()
@xBUGRAx ı kurtardığınıza üzüldüm ama bize 5 vermişsiniz sanada kaynanacım diyebilirmiyim @sokak sanati @ozgur2113 kıskanmazsa![]()
![]()
@mrt-06
Hanife de bilirdi zaten nerde konuşup neyde susacağını RTÜK'ü kızdırmazdı.Oynamadım etmedim kazandım açık açık tatlı isminden RTÜK'e takılmadan mesajımı verdim napıyım ideal gelinim.@mrt-06
Yiğitle evleniyim bu forumdan şutluycaz seniKendin şutlandın diye bizi kıskanma başarımızı ayoll 1.ciyiz![]()
![]()
![]()
@Yiğitt leri nasıl kandırmış diskalife talep ediyoruz @sokak sanati ile 😱😱😱 @mrt-06Oğluna kuma olurum diyordum yaranamadım mı.![]()
Kimse benim kadar tehlikeli olamaz,herkes haddini bilsin@Yiğitt leri nasıl kandırmış diskalife talep ediyoruz @sokak sanati ile 😱😱😱 @mrt-06
Aşşağıda da oynamadım alın terinle kazandım demiş @serhatt dan daha tehrikeli ayoll
![]()
![]()
![]()
Calvinle erken elenmelerin biraz kariyerini bozdu ama Ferdi ile iyi gitmiştin yalnız bu sezon çekildiğine çok pişman olabilirsin seçtiğin adamın tanıdık şarkıalrıyla hep zirveye oynardın forumun zevkine ilk defa uygun birini seçmiştin bence Erkin Korayı olacaktın yarışmanın
@Yiğitt leri nasıl kandırmış diskalife talep ediyoruz @sokak sanati ile 😱😱😱 @mrt-06
Aşşağıda da oynamadım alın terinle kazandım demiş @serhatt dan daha tehrikeli ayoll
![]()
![]()
![]()
Seni solladılar bileKimse benim kadar tehlikeli olamaz,herkes haddini bilsin![]()
Senin gibi solladıklarını sanarlar,aslında zirvede olduğumu bilir hepsiSeni solladılar bile![]()
![]()
![]()
Aaa yok ben senin eline su dökememSenin gibi solladıklarını sanarlar,aslında zirvede olduğumu bilir hepsi![]()