Bir biz asil kaldık yine. Özgün işler bize çakma işler diğerlerinde.Çıkacak program kalmadı ki herkes yemek derdinde.
İşte gelin mi olacak kaynana mı ona karar veremedim.
kiz @Çiğdem- Ben böyle fingirdek gelin istemem oğluşimu tüm mahalleye boynuzlar bu.ss
Aaa benimde aklımdan bunlar geçmişti ama @serhatt daha yarışamaz öyle olmazOğluşunun kim olduğuna bağlı
Ben de ufak bir trip atayım dedim işte ama tamamen şakasına Atacan'ım ona bile dayanamadı, yerim onu @mrt-06
Aaa bak @xemrexxx ile katılsanıza yarışmaya xemrexxx gibi gelin bulmuşsun artık ne suç işlediysen @mrt-06 @sokak sanatiBen de ufak bir trip atayım dedim işte ama tamamen şakasına Atacan'ım ona bile dayanamadı, yerim onu @mrt-06
Buraları yaz günü kar yağıyor canım ölene kadar seni bekleyemem Çiğdem aslında şarkıya gerek bile yoktu senin gelmen yeterli enerjimin yükselmesi için
Aaa Şırganmıdır nedir hiç yemedim ama youtubede çok karşıma çıkmaya başlamıştı baya popüler bu aralar ama @ozgur2113 seçtiği biraz iğrenç olmuş @sokak sanati böcekli tatlı diyordu onu kast etti sanırım @Yiğitt @serhatt @Bully @xemrexxx @mrt-06 @cookiesİnsan misafire sunmaya utanır o börek ne öyle hazır yufkadan 5 dakikalık.. @dreamy @mrt-06 @Çiğdem-
@sokak sanati ile favorinizBu bölümde güzel olmuş. Diyaloglar yardı. @Yiğitt yahuşuklusunun elenmesi bir yandan da sevindirdi. Onun gibi yahuşukluyu kaynana olarak hayal edemiyordum.
@ozgur2113 günde millete şırdan yedirmek istersen elenmen normal bebeğim. Kötü bir seçim olmuş.
@xBUGRAx'in orjinal seçimleri. 😛 Nerden de buluyorsa böyle tatlıları. Az doğu dizisi izlememiş.
Fırında sütlaça bayılırım bu arada. @Çiğdem-
Benim kaynanam @denizz19 olacak ya kankeee. Onla sözleştik geçen bölüm.
İnşallah bir gün Ayça'n yapar sana da yersin.Paçanga iyidir severim
Sizin suyunuz kaynadı fokurduyor ayollİnşallah bir gün Ayça'n yapar sana da yersin.
Ağzından bal damlıyor maşallah balİnşallah bir gün Ayça'n yapar sana da yersin.
Çatla @dreamy benim ekibimde, abisini her zaman dinler Onu size kaptırmamSizin suyunuz kaynadı fokurduyor ayoll
Çatla @dreamy benim ekibimde, abisini her zaman dinler Onu size kaptırmam
Ne alaka ben sadece iyi dileklerde bulunmuştum. Parlakçı marlakçı olamam ben.Sizin suyunuz kaynadı fokurduyor ayoll
Gülşen'in açık seçik resimlerini bol bol paylaşırız senle @Çiğdem- in ms konusundaNe alaka ben sadece iyi dileklerde bulunmuştum. Parlakçı marlakçı olamam ben.
Dan Dan yeter abi zaten @Çiğdem- hem görsel hem de işitsel şölen yaşar.
@Billy Kane Erkenden elenmesini sağlamıştı onun İnş yine öyle olur çokta güvenmesin Gülşene millet hemen tekmeyi atmaya yer arıyor başta benGülşen'in açık seçik resimlerini bol bol paylaşırız senle @Çiğdem- in ms konusunda
@Billy Kane AllStar'da streteji hatası yapmış, baktım ben. Sanki bilerek elenmek istiyormuş gibi.@Billy Kane Erkenden elenmesini sağlamıştı onun İnş yine öyle olur çokta güvenmesin Gülşene millet hemen tekmeyi atmaya yer arıyor başta ben