TVen Gelinim Forumda 4.Bölüm

@Billy Kane Erkenden elenmesini sağlamıştı onun :A :A :A İnş yine öyle olur çokta güvenmesin Gülşene millet hemen tekmeyi atmaya yer arıyor başta ben :A :A :A
@Billy Kane çoğu şarkıcısını batırdı zaten :A Gidip klipsiz bir şarkı koyup elemişti Gülşen'i :F

Son dönemde Gülşen çok hit şarkı çıkardı, @dreamy'ye güveniyorum başarılı olacaktır :A İlk senesinde Gripin'i yarı finale çıkarmayı başardı yani strateji biliyor, korksun rakipler :A

@Billy Kane AllStar'da streteji hatası yapmış, baktım ben. :A Sanki bilerek elenmek istiyormuş gibi. :F

@Billy Kane çoğu şarkıcısını batırdı zaten :A Gidip klipsiz bir şarkı koyup elemişti Gülşen'i :F

Son dönemde Gülşen çok hit şarkı çıkardı, @dreamy'ye güveniyorum başarılı olacaktır :A İlk senesinde Gripin'i yarı finale çıkarmayı başardı yani strateji biliyor, korksun rakipler :A
Güzel şarkıları var ama Be Adamı kullanmcıakmıs ben en sevdim şarkılarını kullanmıyor bu oğlanda oyüzden gıcık oluyorum Gripinde de şunu en çok seviyordum kullanmamıştı :A :A :A

Güzel şarkıları var ama Be Adamı kullanmcıakmıs ben en sevdim şarkılarını kullanmıyor bu oğlanda oyüzden gıcık oluyorum Gripinde de şunu en çok seviyordum kullanmamıştı :A :A :A
Tarihin tozlu sayfalarından kalan şarkıları napayım yenisi varken? :F Hiç 90'lı yıllar kullanmayacağım. Öyle aman amanşarkıları yok. :A@Bully

Bu konuda bile MS konuşuluyor. :F

Tarihin tozlu sayfalarından kalan şarkıları napayım yenisi varken? :F Hiç 90'lı yıllar kullanmayacağım. Öyle aman amanşarkıları yok. :A@Bully

İyi ki de kullanmamış bunu doğru karar :A

Ama "Be Adam" kullanılabilir bak, Çiğdem'in etkinliğinde ilgi görmüştü diye hatırlıyorum bir bak :D Ama kullanmazsan da büyük kayıp olmaz sanırım :A 90'lar her zaman risk taşır, Gökhan Tepe ile öyle kötü bir hatıran var :F

İyi ki de kullanmamış bunu doğru karar :A

Ama "Be Adam" kullanılabilir bak, Çiğdem'in etkinliğinde ilgi görmüştü diye hatırlıyorum bir bak :D Ama kullanmazsan da büyük kayıp olmaz sanırım :A 90'lar her zaman risk taşır, Gökhan Tepe ile öyle kötü bir hatıran var :F

Be Adam ilk hafta kullanılır bence zaten o ve Of Of dısında bayıldım şarkısı yok :F

Gökhanlada en sevdiğim şarkısını kullanmamıs elenmişti :A :A :A

Be Adam ilk hafta kullanılır bence zaten o ve Of Of dısında bayıldım şarkısı yok :F

Gökhanlada en sevdiğim şarkısını kullanmamıs elenmişti :A :A :A
@dreamy Be Adam güzel şarkı aslında ama yine de sen bilirsin :A 90'lardan kötü bir anısı olduğu için yanaşmayabilir :A

Gökhan Tepe'de bir Gökhan Türkmen havası yoktu boşver, en iyileri kullanıp yine iş yapamadı :A Seni Bana Vermediler'i beğeniyorum ben de bana atmıştı özelden kullanabilirsin demiştim, gidip bi slow şarkı seçip elendi :A