- Reaksiyon puanı
- 59,176
- Puanı
- 1,060
Ortalık karıştırıcı troll da gelmişBilerek etiketlememiş bu trollcan
Ortalık karıştırıcı troll da gelmişBilerek etiketlememiş bu trollcan
@mrt-06 ve @xBUGRAx basit dedi yemeğime...Atacan'ım emeklerine sağlık kardeşim, güzel bir bölüm olmuş yine
ÖzYiğ geçmiş olsun canlarım, çok üzüldüm ikinize de @Yiğitt @ozgur2113
@Aserat ve @xBUGRAx toparlamışlar üzüldüm
@Çiğdem- @sokak sanati tebrikler sizlere de canlar
@dreamy en iyi yemeği sen seçmişsin ama eleniyormuşsun az daha Son anda yırtman güzel yine de
Tamam dediklerini dikkate alacağım ablam. Hoşgeldin.@mrt-06 Atacann çenem açılacak biraz uzun olacak hazır ol yorgunum ama yinede diyeceğim kısaca yorumlara göz attım paçanga böreğiymiş neden sadece börek yazdın paçanga böreği yazmalıydınn!kınıyorum senihislerimle hareket etseymişim keşke yaa takılmışım neden börek diye meğer paçanga böreğiymiş kayseride yapılan bir börektir ama bizim evde hiç yapılmadı hatta evimize pastırma girmez almayız hiç kayserililer genelde su böreği yaparlar 16 yıldır kayseride yaşıyorum paçanga böreği yapanını görmedim sürekli su böreği yaparlar @dreamy sen yazaydın bari paçanga diyee gelinimm yaa niye yazmadın saçmalamışımdır dedim gerçektren saçmalamışım yaa ayrıca niye yazılmadı biliyorum birşey demicem Atacanım ayrıca 4 bölümdür aynı repliğim var sıkılmaya başladım gelin kaynana
yarışmasına teyzem ne alaka ablam @xemrexxx seni öldüreceğim nerden çıkardın başıma teyzeyi bee ya bak işine karışmak istemiyorum ama lütfen artık teyzem
yazma bak şöyle yap kayserililer kaynanaya hanımanne der kaynanalarda gelin gızım der @dreamy bana hanımanne desin bende gadasını aldığım gelin gızım diyeyim böyle yazarsan daha iyi olur kızdım sana hiç bir tepki vermicedim ama avatarında resmini gördüm kıyamadım harikanı attım
Tamam dediklerini dikkate alacağım ablam. Hoşgeldin.
Şu anda böyleyim. @vadikızı @xBUGRAx @Çiğdem- @sokak sanati @Bully @Aserat @Yiğitt @ozgur2113
@mrt-06 benimki Paçanga böreğiydi, Kayseri'ye has bir yemek.
@sokak sanati Kaynanacığımla nal toplatıyoruz oynak gelinler @dreamy @xBUGRAx a @mrt-06Atacan'ım emeklerine sağlık kardeşim, güzel bir bölüm olmuş yine
@dreamy en iyi yemeği sen seçmişsin ama eleniyormuşsun az daha Son anda yırtman güzel yine de
Sana da her şeyi birileri dedirtiyor. Şarkım nasıl bu arada?Senarist dedirtti. Unutalım artık MS başladı.
Mantı benim olduğu çok belli olur diye seçmedim.Gelin gızımmm artık mantı bekliyorum senden çalışan gelinsin diye dolabına mantıyı doldurdum bee
Mantı benim olduğu çok belli olur diye seçmedim.
Sana da her şeyi birileri dedirtiyor ha. Şarkım nasıl bu arada?
İçinde pastırma vardı oysaki. Neyse elenmedik ona şükredelim.İleri ki haftalarda seç ama tabii elenmezsek o kadar takıldım ki neden börek diye resimede çok dikkatli bakmama rağmen paçanga olduğunu anlamadım ya
İçinde pastırma vardı oysaki. Neyse elenmedik ona şükredelim.
Senden de iyi puanlamalar abla.Yanii resimden anlayamadım ki paçanca böreği yazsaydı orda pastırma gelirdi aklıma benim evet şükür elenmedik iyi gidiyoruz haftaya daha iyi seçimler bekliyorum gelin gızım lütfen
Senden de iyi puanlamalar abla.
@mrt-06 etiketi unutmuşum canım, bi ifade bırak mesajımaAtacan'ım emeklerine sağlık kardeşim, güzel bir bölüm olmuş yine
Halt etmiş onlar, en iyisi seninkiydi