Damien Duff
Süper Favori Üye
tadı güzel aslında kuzunun midesi @ozgur2113 @Yiğitt e anlatsaydın keşke bence bir Ankaraya yolla şırdan
tadı güzel aslında kuzunun midesi @ozgur2113 @Yiğitt e anlatsaydın keşke bence bir Ankaraya yolla şırdan
O şahısla küsüm de o yüzden dedim.Bu bölümde güzel olmuş.Diyaloglar yardı. @Yiğitt yahuşuklusunun elenmesi bir yandan da sevindirdi. Onun gibi yahuşukluyu kaynana olarak hayal edemiyordum.
@ozgur2113 günde millete şırdan yedirmek istersen elenmen normal bebeğim.Kötü bir seçim olmuş.
@xBUGRAx'in orjinal seçimleri. 😛 Nerden de buluyorsa böyle tatlıları.Az doğu dizisi izlememiş.
Fırında sütlaça bayılırım bu arada. @Çiğdem-
Benim kaynanam @denizz19 olacak ya kankeee. Onla sözleştik geçen bölüm.![]()
Kafam iyi dans et sen de.
Anam para vermiyoruz elendiğin için.![]()
Kahve içip geldim canım.Nerelere gittin gördüm..![]()
Sen de egonu tatmin etmelisin tabii.Senin de kendini teselli etmen lazım tabii haklısın.![]()
Hmm anladım.O şahısla küsüm de o yüzden dedim.![]()
Kahve içip geldim canım.Turladık.
![]()
Ankara'dan gitmeden son kez gidecek yerlerim var daha.İyi bakalım öyle olsun..![]()
Bir şey demiyim şimdi Esracım.Hmm anladım.Barışma durumunuz yok mu peki?
Hiç mi?
![]()
Başka hangi yarışmada erkenden gitmişim, burada formatı çözemedim.![]()
Suçlu sensin, yoksa ben Özgürümü iyi tanırım. Aramıza yine dış güçler müdahil oluyor.Neyini çözemedin acaba dersin İntegral çözüyoruz burada.![]()
Ankara'dan gitmeden son kez gidecek yerlerim var daha.
Son gün Anıtkabir'e gideceğim..![]()
Zonguldak Marmara sayılır gıı hemde CHP belediyesi, öyle sel falan basmaz oraların alt yapısı iyidir.Otur oturduğun yerde Karadeniz'i sel basmış biz suya alışık değiliz kapılır gidersin.![]()
Yarışmam yüzünden iyi bildiğim bir durum o yüzden fazla coşmayacağım. Böyle sessiz ve derinden gitmek daha iyi.Sen de egonu tatmin etmelisin tabii.Ama çok tatmin etme yüksekten uçan kartalın düşüşü pek olur.
![]()
Başka hangi yarışmada erkenden gitmişim, burada formatı çözemedim.![]()
Ahmet Kaya nerede erken elendi, taa nerelere geldi. Kimleri kimleri eledik, kudurAhmet Kaya![]()
@dreamy burada @xBUGRAx'e ne demeye çalıştın ne yapıyormuş kuliste Buğra.@sokak sanati @Çiğdem-
Aserat: Harikasın kızım hem hamarat hem dilbaz.
dreamy: Dilbaz olduğu kesin çekim arkasında o diliyle başka neler yapıyor bir bilseniz.
xBUGRAx: Neşemi bozamazsın oh oh.![]()
Aaa oynak @xBUGRAx yine kıvırıp kurtulmuşÇekime hazırlanırken yılan dilime egzersiz yaptırıyorum ne anladıysa.@sokak sanati @dreamy @Çiğdem-