Damien Duff
Süper Favori Üye
tadı güzel aslında kuzunun midesi @ozgur2113 @Yiğitt e anlatsaydın keşke bence bir Ankaraya yolla şırdan
tadı güzel aslında kuzunun midesi @ozgur2113 @Yiğitt e anlatsaydın keşke bence bir Ankaraya yolla şırdan
O şahısla küsüm de o yüzden dedim.Bu bölümde güzel olmuş. Diyaloglar yardı. @Yiğitt yahuşuklusunun elenmesi bir yandan da sevindirdi. Onun gibi yahuşukluyu kaynana olarak hayal edemiyordum.
@ozgur2113 günde millete şırdan yedirmek istersen elenmen normal bebeğim. Kötü bir seçim olmuş.
@xBUGRAx'in orjinal seçimleri. 😛 Nerden de buluyorsa böyle tatlıları. Az doğu dizisi izlememiş.
Fırında sütlaça bayılırım bu arada. @Çiğdem-
Benim kaynanam @denizz19 olacak ya kankeee. Onla sözleştik geçen bölüm.
Kafam iyi dans et sen de.
Anam para vermiyoruz elendiğin için.
Kahve içip geldim canım. Turladık.Nerelere gittin gördüm..
Sen de egonu tatmin etmelisin tabii. Ama çok tatmin etme yüksekten uçan kartalın düşüşü pek olur.Senin de kendini teselli etmen lazım tabii haklısın.
Hmm anladım. Barışma durumunuz yok mu peki? Hiç mi?O şahısla küsüm de o yüzden dedim.
Kahve içip geldim canım. Turladık.
Ankara'dan gitmeden son kez gidecek yerlerim var daha.İyi bakalım öyle olsun..
Bir şey demiyim şimdi Esracım.Hmm anladım. Barışma durumunuz yok mu peki? Hiç mi?
Başka hangi yarışmada erkenden gitmişim, burada formatı çözemedim.
Suçlu sensin, yoksa ben Özgürümü iyi tanırım. Aramıza yine dış güçler müdahil oluyor. @ozgur2113Neyini çözemedin acaba dersin İntegral çözüyoruz burada.
Ankara'dan gitmeden son kez gidecek yerlerim var daha.
Son gün Anıtkabir'e gideceğim..
Zonguldak Marmara sayılır gıı hemde CHP belediyesi, öyle sel falan basmaz oraların alt yapısı iyidir.Otur oturduğun yerde Karadeniz'i sel basmış biz suya alışık değiliz kapılır gidersin.
Yarışmam yüzünden iyi bildiğim bir durum o yüzden fazla coşmayacağım. Böyle sessiz ve derinden gitmek daha iyi.Sen de egonu tatmin etmelisin tabii. Ama çok tatmin etme yüksekten uçan kartalın düşüşü pek olur.
Başka hangi yarışmada erkenden gitmişim, burada formatı çözemedim.
Ahmet Kaya nerede erken elendi, taa nerelere geldi. Kimleri kimleri eledik, kudurAhmet Kaya
@dreamy burada @xBUGRAx'e ne demeye çalıştın ne yapıyormuş kuliste Buğra. @sokak sanati @Çiğdem-
Aserat: Harikasın kızım hem hamarat hem dilbaz.
dreamy: Dilbaz olduğu kesin çekim arkasında o diliyle başka neler yapıyor bir bilseniz.
xBUGRAx: Neşemi bozamazsın oh oh.
Aaa oynak @xBUGRAx yine kıvırıp kurtulmuşÇekime hazırlanırken yılan dilime egzersiz yaptırıyorum ne anladıysa. @sokak sanati @dreamy @Çiğdem-