TVen Gelinim Forumda 4.Bölüm

Bu bölümde güzel olmuş. :F Diyaloglar yardı. @Yiğitt yahuşuklusunun elenmesi bir yandan da sevindirdi. Onun gibi yahuşukluyu kaynana olarak hayal edemiyordum. :X

@ozgur2113 günde millete şırdan yedirmek istersen elenmen normal bebeğim. :F Kötü bir seçim olmuş. :(

@xBUGRAx'in orjinal seçimleri. 😛 Nerden de buluyorsa böyle tatlıları. :A Az doğu dizisi izlememiş. :F

Fırında sütlaça bayılırım bu arada. @Çiğdem-

Benim kaynanam @denizz19 olacak ya kankeee. Onla sözleştik geçen bölüm. :X
O şahısla küsüm de o yüzden dedim. :D

@dreamy burada @xBUGRAx'e ne demeye çalıştın ne yapıyormuş kuliste Buğra. :A @sokak sanati @Çiğdem-

Aserat: Harikasın kızım hem hamarat hem dilbaz. :A
dreamy: Dilbaz olduğu kesin çekim arkasında o diliyle başka neler yapıyor bir bilseniz. :A
xBUGRAx: Neşemi bozamazsın oh oh. :Z

@Yiğitt her yarışmada olduğu gibi burada da erkendenden postalandı:A

@Çiğdem- ile harika sinerji yakaladık. Altınlar bizim olacak :A

Çekime hazırlanırken yılan dilime egzersiz yaptırıyorum ne anladıysa. :A @sokak sanati @dreamy @Çiğdem-
Aaa oynak @xBUGRAx yine kıvırıp kurtulmuş :A :A :A

Çilekli Pasta olayı bana fikir verdi bu sefer resimi @sokak sanati nin zevkine göre ayarladım Sütlaç en sevdiği tatlıydı mesajımı alıcağını biliyorum ayrıca diğer kaynanalardan da yüksek alırım diye düşündüm :Z:Z:Z

Hahahha @Yiğitt ile @ozgur2113 olay çıkarmaya gelmişler ayoll onları gördüğümde zaten olay çıkarıp şutlanırlar diye düşünüyordum Atacan Ürek korumalarıyla zor attırmış kapıya :A :A :A @serhatt @cookies i attırdığı gibi :A :A :A @Bully

ozgur2113: Bravo anne... Batırdın yine bizi! :bağır:
Yiğitt: Kızım bu korkunç yemeği mi yaptın yapa yapa...
dreamy: Neyse ki Özgür yine batırdı :A
Yiğitt: Sen konuşma sürtük karı :bağır: