TVen Gelinim Forumda 4.Bölüm

Aaa bu etiket olayında @mrt-06 da bana trip atmıştı farkında olmadan unutmuştum bir konuda :A Ama gönül koymadı bilinçli olmadını bildi için :A @Bully de bilinçli olmadını bildinden gönül koymaz enerjisini yükseltiriz orası kolay :Z:Z:Z
Ben de ufak bir trip atayım dedim işte ama tamamen şakasına :A Atacan'ım ona bile dayanamadı, yerim onu :bhr: @mrt-06

Buraları yaz günü kar yağıyor canım ölene kadar seni bekleyemem :Z Çiğdem aslında şarkıya gerek bile yoktu senin gelmen yeterli enerjimin yükselmesi için :A

Ben de ufak bir trip atayım dedim işte ama tamamen şakasına :A Atacan'ım ona bile dayanamadı, yerim onu :bhr: @mrt-06

Buraları yaz günü kar yağıyor canım ölene kadar seni bekleyemem :Z Çiğdem aslında şarkıya gerek bile yoktu senin gelmen yeterli enerjimin yükselmesi için :A
Aaa bak @xemrexxx ile katılsanıza yarışmaya xemrexxx gibi gelin bulmuşsun artık ne suç işlediysen :A :A :A @mrt-06 @sokak sanati

Bu bölümde güzel olmuş. :F Diyaloglar yardı. @Yiğitt yahuşuklusunun elenmesi bir yandan da sevindirdi. Onun gibi yahuşukluyu kaynana olarak hayal edemiyordum. :X

@ozgur2113 günde millete şırdan yedirmek istersen elenmen normal bebeğim. :F Kötü bir seçim olmuş. :(

@xBUGRAx'in orjinal seçimleri. 😛 Nerden de buluyorsa böyle tatlıları. :A Az doğu dizisi izlememiş. :F

Fırında sütlaça bayılırım bu arada. @Çiğdem-

Benim kaynanam @denizz19 olacak ya kankeee. Onla sözleştik geçen bölüm. :X
@sokak sanati ile favoriniz :Z:Z:Z