Ha şunu bileydinAaa yok ben senin eline su dökemem
Ha şunu bileydinAaa yok ben senin eline su dökemem
Tövbe tövbe ulu orta dediğini kabulde ediyor al damar çatlamış ayoll 😱😱😱 @mrt-06 @Yiğitt @serhatt @sokak sanatiGizli saklı demedim kaynanam 1 verince demiştim yayında sinirden. Barıştık bu bölüm başımızın üstünde yeri var. @Aserat
Hakikaten son günlerde iyice yoldan çıktıTövbe tövbe ulu orta dediğini kabulde ediyor al damar çatlamış ayoll 😱😱😱 @mrt-06 @Yiğitt @serhatt @sokak sanati
İşte gelin mi olacak kaynana mı ona karar veremedim.Tepki koyuyor baksana sultan kıyafetini giyip heveslenmiş bence hem daha cinsini nereden bulacan @xemrexxx
Birde saç başa girseniz keşke.Halk benim dobralığımı seviyor anlayın artık. @mrt-06 Anlık reytingler tavan yapıyor ben çemkirirken.
Birde saç başa girseniz keşke.
Helal olsun arabamız kuşuma.Ben hazırım her şeye... Kuşum Aydın'dan sonra gündüz kuşağı programı 1. olmalı artık. Show araba almış 1. olunca anlatmıştı.
Helal olsun arabamız kuşuma.
Bir onu birde Banu Alkan'ı merak ediyorum zaten.Nasıl kazandıysa çalışmadan yaşıyor yıllardır lüx maşallah.
Oğluşunun kim olduğuna bağlıkiz @Çiğdem- Ben böyle fingirdek gelin istemem oğluşimu tüm mahalleye boynuzlar bu.ss