Ben çoktan yetiştim, sizi bekliyorum zaten siz 5'i izlemediniz mi en son ben şu an öndeyimÇok şükür yetiştin sonunda. @MasacRE-
Bugün tatil yapacağız yarın bakarızBen çoktan yetiştim, sizi bekliyorum zaten siz 5'i izlemediniz mi en son ben şu an öndeyim
Bugün tatil yapacağız yarın bakarız
Aaa evet bu geçmiş biziBen çoktan yetiştim, sizi bekliyorum zaten siz 5'i izlemediniz mi en son ben şu an öndeyim
Gizli gizli izler bu kesinAaa evet bu geçmiş bizi
Yarından sonra devam edecem bende , şimdide sen bizi bekle
Aaa evet bu geçmiş bizi
Yarından sonra devam edecem bende , şimdide sen bizi bekle
Yok akşam yılbaşı kutlayıp günaha gireceğiz, yarına bırakırım ben deGizli gizli izler bu kesin
Mutlu noeller @Çiğdem-
Herkes yıl olarak 1 yıl yaşlanacak bir bakıma yeni yaşımızı kutluyoruz Doğum aylarımızda esas yaşımıza giricez ama onun öncesinde yıl olarak yeni yaşımızdan gün alıyoruz işte bunu anlamıyorlarYok akşam yılbaşı kutlayıp günaha gireceğiz, yarına bırakırım ben de
Senin hep otomatik 25 olduğu için sorun olmuyor canım zaten. 4 yıldır ne artıyor ne azalıyor anlamadım valla.Herkes yıl olarak 1 yıl yaşlanacak bir bakıma yeni yaşımızı kutluyoruz Doğum aylarımızda esas yaşımıza giricez ama onun öncesinde yıl olarak yeni yaşımızdan gün alıyoruz işte bunu anlamıyorlar
@xemrexxx deyimiyle 10 yılda 1 yaş yaşlanıyorum ben vampir gibi Hala çıtıpıtı görünmem ondan boşuna CW izlemiyoruz ayoll @Forumdash @MasacRE-Senin hep otomatik 25 olduğu için sorun olmuyor canım zaten. 4 yıldır ne artıyor ne azalıyor anlamadım valla.
Ne güzel iş valla yaşı 25'e sabitle @xemrexxx @destere @Forumdash@xemrexxx deyimiyle 10 yılda 1 yaş yaşlanıyorum ben vampir gibi Hala çıtıpıtı görünmem ondan boşuna CW izlemiyoruz ayoll @Forumdash @MasacRE-
O geçti ayoll 4 yılda 26 oldum şimdi 2020 de 27 e girmeyi planlıyorum @MasacRE- @xemrexxx @Forumdash
Şubat ayı gibisin 4 yılda birO geçti ayoll 4 yılda 26 oldum şimdi 2020 de 27 e girmeyi planlıyorum @MasacRE- @xemrexxx @Forumdash
bu puştiner kazması daradevilde karşıma çıkmıştı karen e asılıyordu tombalak ordan kıl kaptım herife o yüzden izlemek içimden gelmiyor@destere bu diziyi izledin mi?
bizde hep temmuz ağustos gibi çekiyoruz ama ne halta yararki çekilecek çile değil vallaŞubat ayı gibisin 4 yılda bir
bu puştiner kazması daradevilde karşıma çıkmıştı karen e asılıyordu tombalak ordan kıl kaptım herife o yüzden izlemek içimden gelmiyor
bizde hep temmuz ağustos gibi çekiyoruz ama ne halta yararki çekilecek çile değil valla
@destere bu diziyi izledin mi?
Şubat ayı gibisin 4 yılda bir
Ben çoktan yetiştim, sizi bekliyorum zaten siz 5'i izlemediniz mi en son ben şu an öndeyim
@MasacRE- Bile izliyor izlemelisiniz bence @Doğu @destere @ForumdashSenin hep otomatik 25 olduğu için sorun olmuyor canım zaten. 4 yıldır ne artıyor ne azalıyor anlamadım valla.
bildiğim konuyu bi daha izlemek ne bileyim hiç cazip değil 2 kere aynı yemeği yiyemiyorum diyim@MasacRE- Bile izliyor izlemelisiniz bence @Doğu @destere @Forumdash
Kaç aydır 6.Bölümdeyiz @Harunnn60 @MasacRE- ile yani bize yetişirsiniz bir başlasanız biz 7.bölüme geçene kadar
Senin bildiğin gibimi işliyorlar ama şuana akdar beklentimin çok dışında ilerliyor dizibildiğim konuyu bi daha izlemek ne bileyim hiç cazip değil 2 kere aynı yemeği yiyemiyorum diyim