Netflix Marvel's The Punisher - Dizi Yorumları

Senin bildiğin gibimi işliyorlar ama şuana akdar beklentimin çok dışında ilerliyor dizi :A
A noktasına _________________ bu yoldan gittim ben :X
Şimdi sen A noktasına böyle gidecen ___/\__/V\M___/\ aha böyle bişey işte :A @destere @Doğu bu efsane çabamdan sonra izlemeyin laaaa:X

@MasacRE- Bile izliyor izlemelisiniz bence @Doğu @destere @Forumdash :A

Kaç aydır 6.Bölümdeyiz @Harunnn60 @MasacRE- ile yani bize yetişirsiniz bir başlasanız biz 7.bölüme geçene kadar :F
Ben diziyi 2 ay önce bitirdim bile :A
bu puştiner kazması daradevilde karşıma çıkmıştı karen e asılıyordu tombalak:) ordan kıl kaptım herife o yüzden izlemek içimden gelmiyor :)

bizde hep temmuz ağustos gibi çekiyoruz ama ne halta yararki :) çekilecek çile değil valla :)
Karen falan hikaye. Başrolde Agent Madina hanım kızımız var insanın suç işleyesi geliyor. :A Pek de minyon tipli ele avuca gelen bir ablamız :A Kesinlikle başlamalısın aksiyona doyarsın her anlamda :A

fotoşop falan diyelim bari:) deyyusun biri kendince ulaşamadığı ciğeri mundar etmeye çalışmış sanırım :) yoksa kızda bir kabahat olduğunu sanmam :)
Eskiden bu tür fanteziler yazılı basın üzerinde uygulanırdı (dergi, gazete vs.) teknoloji geliştikçe insanlar türlü fantezilerini halka açıyor demek ki :A Enteresan :A

Eskiden bu tür fanteziler yazılı basın üzerinde uygulanırdı (dergi, gazete vs.) teknoloji geliştikçe insanlar türlü fantezilerini halka açıyor demek ki :A Enteresan :A
hem sen dark ı bitirdinmiki bana punisgher tavsiye ediyorsun :)