- Reaksiyon puanı
- 31,809
- Puanı
- 1,059
@Çiğdem- @Harunnn60 Harun teşrif ettiğine göre devam edebiliriz sanırım artık? ben en son 4'ü izlemişim, siz kaçı izlemiştiniz
Bende 5'te kalmıştım sanırım. Bir ağırlık çökmüştü sanki dizinin üstüne. @Çiğdem-@Çiğdem- @Harunnn60 Harun teşrif ettiğine göre devam edebiliriz sanırım artık? ben en son 4'ü izlemişim, siz kaçı izlemiştiniz
Bende 5'te kalmıştım sanırım. Bir ağırlık çökmüştü sanki dizinin üstüne. @Çiğdem-
Sanırım en son 5.bölümü izlemiştik Harun ile yanı bize yetiş MasacRE BAŞLARIZ 6.bÖLÜMDEN@Çiğdem- @Harunnn60 Harun teşrif ettiğine göre devam edebiliriz sanırım artık? ben en son 4'ü izlemişim, siz kaçı izlemiştiniz
Sanırım en son 5.bölümü izlemiştik Harun ile yanı bize yetiş MasacRE BAŞLARIZ 6.bÖLÜMDEN
Biraz ağır bir dizi gibi bilmiyorum. Çiğdem den de yorum alalım.Vazmı geçsek acaba bundan pek sarmadı sanki kimseyi? @Çiğdem-
Biraz ağır bir dizi gibi bilmiyorum. Çiğdem den de yorum alalım.
Ben devam edicemVazmı geçsek acaba bundan pek sarmadı sanki kimseyi? @Çiğdem-
Ben çekimserim bilmiyorum Aksiyon da yok doğru düzgün dizide sen neyini sevdin Çiğdem hayretBen devam edicem
Siz etmicekseniz akfama göre takılayım
Punisheri @Harunnn60 özeldeki etkinliğede bir göz atBen çekimserim bilmiyorum Aksiyon da yok doğru düzgün dizide sen neyini sevdin Çiğdem hayret
Ben çekimserim bilmiyorum Aksiyon da yok doğru düzgün dizide sen neyini sevdin Çiğdem hayret
Başladık devam edelim artık.Punisheri @Harunnn60 özeldeki etkinliğede bir göz at
Başladık devam edelim artık.
Size ayak uydurup kaplumbağa gibi ilerliyordum işte Neyse izleriz o zaman ya bir sezon tamamlayalım en azından sonrasına bakarız artık@MasacRE- bize ayak bağı oluyordu yarın biz 6.Bölümü izleyelim
Sen bu gece bize yetiş bakalım önce yarında devam ederiz @Harunnn60Size ayak uydurup kaplumbağa gibi ilerliyordum işte Neyse izleriz o zaman ya bir sezon tamamlayalım en azından sonrasına bakarız artık
Çukur'dan önce veya sonra bir bölüm izlerim o zaman İkisi de süper kahraman dizisi zaten bir farkı yok Yamaç da Punisher gibi dövüşüyor Türkiye' nin Marvel dizisiSen bu gece bize yetiş bakalım önce yarında devam ederiz @Harunnn60
Kıskanma bee zaten dayak yiyecek sanırım Araş bu bölüm yüzü gözü darbeler vardıÇukur'dan önce veya sonra bir bölüm izlerim o zaman İkisi de süper kahraman dizisi zaten bir farkı yok Yamaç da Punisher gibi dövüşüyor Türkiye' nin Marvel dizisi
Ohh kim dövecekse eline sağlık, benim için de birkaç tane patlatsınKıskanma bee zaten dayak yiyecek sanırım Araş bu bölüm yüzü gözü darbeler vardı
Çukur'dan önce veya sonra bir bölüm izlerim o zaman İkisi de süper kahraman dizisi zaten bir farkı yok Yamaç da Punisher gibi dövüşüyor Türkiye' nin Marvel dizisi
Ayy sizin yüzünüzden diziye soğuduk @MasacRE- yetişmedinmi sen halaBiraz ağır bir dizi gibi bilmiyorum. Çiğdem den de yorum alalım.
Yok izlemedim bugün, yarın izlerimAyy sizin yüzünüzden diziye soğuduk @MasacRE- yetişmedinmi sen hala
Oooo güzel sonunda 6.Bölüme birlikte gelebildik çok hızlıyız @Harunnn601x5
Bu sezonun düşmanı Rawlins olacak sanırım. Şu Punisher'in askerdeyken gözünü kör ettiği herif Baya zorladı yolladığı askerlerle, yaralı olarak ancak kurtulabildiler. David'i istemiyordu yanında Frank ama onun yardımları olmasa geberip gidecekti orada
Madani de Russo ile Frank ile ilgili bilgi alabilmek için birlikte oluyor sanırım. O operasyon zamanında orada olanlardan biri sonuçta. Ama Russo'nun da haberi yok Frank'in yaşadığına dair, öyle bir şey gösterilmedi.
@Çiğdem- @Harunnn60 İzledim 5'i de şimdi 6'ya geçiyorum siz de devam edin oradan